Ansilan - ako prekonať abstinenčné príznaky??

Príspevok v téme: Ansilan - ako prekonať abstinenčné príznaky??
bebe00

zdravím vás, má niekto skúsenosti s liekom Ansilan? v letáku je napísané, že brať sa má krátkodobo, ja ho však užívam už pár mesiacov. predtým som mala aj iné napr. lexaurin, rivotril. pred časom mi ho doktorka chcela zmeniť za atarax, 6 dní som ansilan nebrala, ale bolo mi zle, strašná bolesť hlavy, točenie hlavy, zášklby svalstva, búšenie srdca. tak mi atarax vzala preč a dala naspäť ansilan. myslím si ale, že to nebolo z ataraxu, ale z toho, že som po dlhej dobe prestala brať ansilan, aj keď lekárka tvrdila, že to nie je možné. teraz ho chcem postupne vysadiť. ako zmierniť tieto "abstinenčné príznaky"? a po akej dobe vymiznú? ďakujem

Maja.

tdxk: Takze v pribalovom letaku na Atarax pisu same hovadiny? Alebo je to tak ze ty si super odbornik? Urcite si mladucky a neskuseny.Na fora si chodis riesit komplexy.Ked tomu nerozumies tak sa nezapajaj do diskusie.

tdxk

Hydroxizin sa v organizme metabolizuje na cetirizin, co je taktiez antihistaminikum a uziva ho strasna spusta ludi. Nie vsetko, co je na internete, je pravda :-) Takze Maja.-menej surfuj a viac sa vzdelavaj, ked uz chces posobit ako superodbornik na lieky. Poznam spustu ludi na Ataraxe, ale ani jediny netrpi tardivnou dyskinezou.

Maja.

tdxk: Vidim ze nicomu nerozumies. ATARAX - Hydroxyzin je piperazinovy derivat. Je to anxiolytikum, maly trankvilizer ako benzodiazepin , ale trosku s inou chemickou strukturov ako benzo.Ma aj antihistaminovy a analgeticky ucinok a pri dlhodobom podavani vnika zavistlost.Pouziva sa pri vysadzovani benzo a barbituratov ako pomocny medikament na spanie pre pacientov zavistlych .Z jeho neziaducich a velmi neprijemnych ucinkov patri aj tardivna dyskineza.Hladaj na internete , urcite najdes.

tdxk

Maja. netrep. Atarax je obycajne antihistaminikum so sedativnymi ucinkami, tardivna dyskineza sa po nom nevyskytuje. A Ansilan (nie Anxilan) JE benzodiazepin a vseobecne sa vie, ze je navykovy. Ameriku si neobjavila..

Maja.

Najdi si temu: Zavistlost na benzodiazepinoch. AJ atarax aj anxilan su navykove hoci sa pise ze nie.Su to anxiolytika a je to take iste svinstvo ako benzo.Bacha na tar.diskinezu.To su neziaduce ucinky velmi neprijemne pri ataraxe.Drzim palce vysad to.

ShaulaThalit

ja som riešila abst. príznaky tak, že som nasadila minimálne množstvo liekov na ukludnenie v pravidelných dávkach, ale boli to lieky, ktoré neboli návykové.