CHI

Maria090

Som veľmi spokojná s kozmetikou na vlasy značky CHI aj ked nie je zrovna najlacnejsia zpravidla ju kupujem na MIMI bazari kde je za neporvnatelne ceny...

-odkaz odstránený-

nathália09

ja mám velmi suché vlasy,a mne velmi pomáha táto chi značka,a ešte aj nádherne vonia,som velmi rada,že som ju spoznala.Ani neviem komu mám byť vdačná za túto radu.
A ešte jedna maličkosť,v uvedenom návode je napísané že votrieť malé množstvo do vlasov,takže zrejme ste si dali viac,ked ste mali mastné vlasy po tomto prípravku.

lelinka1

a viete co je este dobre, a maju to v kazdom DM, BALEA PROFESSIONAL - REPAIR ANTI SPLISS SERUM, toto vlasky aj ozdravuje , je to tiez skvele a stoji nejak do 3 eur, velmi odporucujem na suche vlasky, je mastny ale tiez sa vstrebe za chvilku.

lelinka1

kupila som si to na stranke Ramzes, das si tam vlasovy styling, a tam to najdes, stoji 4,69 ale je vacsi ako CHI a vravim uz ho mam rok a mam vyse polovice.

lelinka1

ahojte, ja som tiez pouzivala pripravok CHI na zaklade referencii ktore mu pripisovali, ale bola som velmi sklamana. S vlasmi mi to nic neurobilo a ostali mastne a tazke. Odporucujem vam hodvab na vlasky od znacky Joanna mam ho uz rok, a nedam nan dopustit, nevravim ze robi zazraky.Ale ked si vyzehlim vlasky natriem si troska tymto pripravkom tak ich krasne uhladi. Je na nom napisane aj ze sa moze davat na vlhke vlasy to som neskusala. Ale tento pripravok narozdiel od CHI aj funguje a co je hlavne nemasti vlasy po chvilke sa na vlaskoch uplne vstrebe a vlasky su mäksie a lesklejsie.

lenkea

mam dost jemne vlasy so sklonom k stiepeniu, cize nic moc, ale aj ked si umyjem vlasy, tak mam pocit, ze ich mam mastne. pripisujem to pripravku CHI