Helikobakter a pocit hladu

Príspevok v téme: Helikobakter a pocit hladu
luslus

Dobry, mam zapal zaludka a helikobatera. Dnes som zacala uzivat Fromilid 500, Duomox 1000 a Helicid. Od rana mam neustaly pocit hladu, je mi z toho az zle. Tento pocit mam aj ked sa najem. Moze to mat suvis s tymi liekmi? Lebo ako vedlajsie ucinky to nie je uvadzane. A je to dost neprijemne, nemozem sa cely den na nic ine sustredit.

RNG

Matus, zvysena tvorba kyselin je mytus rozsirovani lekarmi uz dekady. Pravda je pravy opak, kvoli nedostatku kyselin v zaludku kvasi a hnije a plyny vytlacia obsah zaludka do nechraneneho pazeraka, kde aj celkom male mnozstvo kyselin pali.
Helikobakter je sice velmi odolny proti kyselinam, ale aj ten sa da znizit, ked mas dostatok kyselin, Potlacanie kyselin len pomoze sa v zaludku rozmnozovat roznym mikrobom, ktory vyvolavaju zapal. Naviac to znici travenie a teda aj absorbciu zivin z jedla, cim vedie k znizenej imunite, znizenej regeneracii, osteoporoze, roznym nervovym problemom a stovkam roznych zdravotnych problemov spojenych so zlou absorbciou potrebnych zivin.

matus158

Dnes som zacal pocitovat rovnaku bolest, akoby pocit hladu, ale je to akoby az bolestivy hlad. Prislo to zo dna na den. Uzivam uz 3 tyzden Helicid, nakolko mam zvysenu tvorbu kyselin a tiez podozrenie na helikobaktera (deti ho maju potvrdeneho, ja zatial este nie). Neviem co s tou bolestou robit, som z toho uplne odpisany, jedina ulava je ked si lahnem na bok. Neviem ci vobec mozem nejaky liek proti bolesti, aby sa to nezhorsilo, kedze neviem co to je.

Nikajednadva

Vyskytli sa aj iné ťažkosti? dnes som si z lekárne vybrala presne tieto lieky, dosť sa obávam liečby.