Manipulujú so zravím ľudí

Príspevok v téme: Manipulujú so zravím ľudí
chlebíček

tuto temu zalozila brenda, ale jej to vyhodili do takych tem, ktore nikto nepozera. preto sa ti brenda ospravedlnujem, davam to sem pod lepsim nazvom, lebo som sama obetou a som zvedava na nazory ludi. este sem vhodim aj svoj prispevok
Brenda:
Niekto sa tu pýtal na nejakú veštkyňu z Bratislavy. Po nedávnej skúsenosti mojej a mojej švagrinej neradím nikomu vyhľadávať takýchto \\\"duchovných učiteľov, liečiteľov\\\", ale predovšetkým manipulátorov. V Bratislave na Kašmírskej pracovala jedna cudzinka, na ktorú ma nasmerovala moja kolegyňa. Vraj je to aj masérka, kartárka, liečiteľka a čo ja viem čo všetko. To sedenie u nej trvalo dosť dlho, snažila sa ma predovšetkým ohúriť a podľa možnosti aj vystrašiť, aby si ma na seba namotala a mala tak dlhodobý zdroj príjmu. Vyrukovala so známou pesničkou, že dom, v ktorom bývame, je postavený na starom cintoríne... a bla..bla... A hneď mala naporúdzi svojho kamaráta z Ukrajiny,ktorý akože to všetko \\\"odkľaje\\\". To som ale odmietla. Keď som jej platila za jej superslužby, napadlo ma, že ten miš-maš informácií, ktoré mi poskytla, by som si sama lepšie zostavila. Pred týždňom mi švagriná hovorila, že tiež bola u nejakej Rumunky alebo Jugošky, ktorá robí na Vajnorskej oproti Polusu. Tiež taká \\\"všetkému rozumiem, všetko dokážem, všetko vyriešim, do všetkého vidím\\\". A čo jej vyveštila a zistila? Náramne som sa pobavila, keď takmer navlas to isté, ako mne. Aj ich dom je postavený na starom cintoríne, aj im to môže kamarát z Ukrajiny vyčistiť... Samozrejme, že to bola presne tá istá cudzinka, ktorá namotávala aj mňa. Ibaže sa presťahovala do honosnejších priestorov na Vajnorskú, čo je asi výhodnejšie pre klientelu. A pre istotu aj zvýšila ceny, veď my Slováci sme dosť blbí, ochotne si za oblbovanie priplatíme. A kto nechce vyveštiť, pre toho má bohatý repertoár na výber: šamanizmus, kineziológia, čínska medicína, thajské masáže, čistenie aury, ale predovšetkým oblbológia. Z takého repertoáru sa každému zatočí hlava a na niečo sa už namotá. A aby to išlo ľahšie, tak ho pre istotu hneď na úvod presvedčí, že je na tom dosť zle so zdravím aj s osudom. Samozrejme, že som aj ja bola blbá, keď som tam išla. Ale bolo to prvý a posledný raz. Len sa čudujem, ako je možné, že akurát na Slovensku sa drží toľko všelijakých \\\"liečiteľov a zaklínačov\\\" z cudziny. Akoby sme nemali dosť svojich podvodníkov. Alebo sme tak dôsledne naivní, že tu majú medzi nami dobré ryžovisko?

lost

chlebíček, podla mna niekto INY dokaze vyriesit aj MOJ problem, ale to inak ako len kartami :)

napr, pomocou, radou, atd :)

chlebíček

bohuzial mas pravdu. sama neviem, preco som tiez tak naletela. clovek skratka chce verit, ze niekto moze vyriesit jeho problemy za neho. a tak ako pises - ked sa najdu ludia, ktori chcu verit, najdu sa aj taki, ktori to vyuziju.

lost

Aj tuto temu coskoro vyhodia do takej skupiny :)

Ale myslim si ze sa najde v kazdom obore nejaky chytrak co kazi meno tym co to vedia robit.. Uplne vsade..
Ale sila nespociva v jeho dare vediet klamat, ale v tom co si vyberie zakaznik. Takyto podvod by neexistoval, ak by zakaznik nekupoval dane sluzby.

Ani porno by neexistovalo, ak by po om nebol dopyt, ale co ludia chcu, to niekto vytvori a preda..

chlebíček

toto som napisala ja:

brenda, ak si ty blba, tak ja som potom superblba. lebo ja som dobrovolne chodile k jednej jugoske - uz takej starsej, skoro dva roky.ona robila (alebo este robi, neviem) tiez vsetko mozne. aj vykladala karty, potom nejake samanske carodejnicke praktiky a robila orientalne masaze. ja som vtedy este nevedela ze ked cisti auru tak to ma spalovat tie negativne energie. ona to len tak otriasala okolo mna a na tom lehatku sedelo bohviekolko ludi za den. bolo to spojene ten priestor s kadernickou cize vedla bola kadernicka a vedla tato samanka. dva roky ma tahala za nos ze mi pomoze a podobne sluby ale bolo mi len horsie.niekedy ked som od nej isla aj mi bolo trocha lahsie, ale len chvilu. ale celkove som sa citila mizerne. a ked som sa jej na to stazovala, vzdy mi povedala, ze je to preto, lebo k nej chodim zriedkavo, ze to chce viac zasahov. ze sa mam dosledne liecit ked chcem byt zdrava. pocuj, a nevolala sa ta tvoja jasnovidka nahodou jazmina? lebo ta moja sa tak volala bola to uz taka starsia dost schatrala zena, kruhy pod ocami a vyzerala ako jastrab. taka nesympaticka ale ked chcela sa usmievala ako bohyna dobra. a ona robila aj nejake kolektivne seansy a vsetci z nej boli pokakany ale mne vobec nepomohla len ma obrala o prachy. chodila som k nej v blave na trnavku. oni su vsetky asi na jedno kopyto. spravne sa tu pise ze vedia ako cloveka spracovat aby im naletel. na to su machri.len robit asi nevedia nic ine lebo inak by sa zivili poctivou pracou a nie klamanim ludi.