ach to moje koleno

Príspevok v téme: ach to moje koleno
kolienko

ahoj ......mam taky problem s kolenom ......niekedy mi vie vyskocit..diagnoza pretrhnuty prednzy krizny vaz..mohla som vsak uplne v pohode fungovat .. ani som nekrivala , mam sa prist ukazat az o dva mesiace..avsak vcera mi koleno opat vyskocilo.......inokedy mi za par minut bolest prejde a idem dalej ale teraz nan nemozem absolutne stupit..........to vobec nejde len skackam.....ja neviem co s tym........boli sme na pohotovosti ale doktor bol este nahnevany ze chodim ku sukromnemu, ja som len potrebovala aby mi ho naprravil alebo co ale on mi to len chytil a povedal ze to mi musia doriesit v tej ambulancii co tam chodim a ze ked neviem co s peniazmi nech tam chodim nadalej........miochodom zatial sme tam neplatili ani raz..neviem co s tym nemozem tolko vymeskavat zo skoly bo som mala teraz aj anginu.......co som si tam teraz mohla pokazit ved uz mam ten vaz pretrhnuty a aj meniskus natrhnuty ale nechapem preco na tu nohu vobec nemozem stupit..........fu trosku som sa rozpisala..moj pribeh je vsak dlhsi.......o tok ako zanedbal starostivost aj moj profesor telocviku bo povedal ze to rozhybem a neskor lekar ked mi 7 tyzdnov nechal na kolene sadru.......az neskor som sa dozvedela ze som ju vobec nemala mat..a potom sa na mna bude este urazat ze radsej chodim ku sukromnemu.......dakujem za precitanie

Raul7

Poradím.

Vyskúšajte KINEZIOLOGICKÉ TEMTEX tapy.

www.rehasport.sk

Vynikajúca vec pre každého kto má problém s kolenom, svalom, ramenom atď.

ivana45

No vidis, kolienko, ze nie si len koleno a dokazes myslienke dat odev vety.
Skus este polozit otazku. Pre takych ako ja ju oznac otaznikom.

Pozri, si velke dievca (ak nie ty, tak mamina) a vies, ze ked telocvikar povie, ze kolenu nic nie je, ze to este zdaleka nemusi byt pravda. Telocvikar ma maximalne tak skusenost. Ked boli clovek, na to je lekar. V tvojom pripade ortoped. Pre odporcov klasickej mediciny su odbornicim napr. Jakub Švehla. byva v panelaku v Dubravke.
Nijak nefandim tvojmu telocvikarovi, ale ak nieco zanedbal on, tak minimalne rovnakou mierou aj ty. Preboha, ved ani auto nedavas opravit v ocnej optike. To len tak, medzi nami. Ak chces poistne plnenie, je absencia zapisu problem. Obrat sa na pravnika, mozno nieco vymysli.

Pozri, kup si nejaky podporny preparat na klby. Slusnu mienku mam o vyrobku pre DM, vola sa nejako Gelenk.. Mozno nepomoze, mozno ano. Nic nepokazis a aj za lieky tohto typu doplacas.
V ostatnom mas na vyber. Mozes si dopisovat s X anonymnymi poradcami, ktorych konecnym cielom je PREDAT, zarobit. Samozrejme preparat, ktory nema chemicke zlozenie, so skvelymi a na vsetko ucinnymi latkami, ktore nemaju chemicky vzorec. Lebo dobri liecitelia nepouzivaju hnusnu chemiu (na rozdiel od zlych lekarov, ktorych prijem je priamo umerny zavaznosti intoxikacie liekmi).
Alebo mozes ist za niekym, kto ti bude neanonymne stat zoci voci, kto je na tvoj problem skoleny, ma k dispozicii diagnosticke metody, aby zistil, v com prave tvoj problem spociva a podla vysledku ti navrhne postup. Pri kazdom buchnuti peciatkou dava všanc roky driny na skole aj po skole, svoju existenciu. Vies jeho meno, mozes sa na neho stazovat.
Mimochodom, tomuto hovorim "lietat z extremu do extremu". Najprv (pravdepodone) vyklbene koleno odignorovat a potom pre zmenu volat zachranku... nestacim sa cudovat. Kedy sa za neopravneny vyjazd zachranky bude platit (peniazmi) ?

kolienko

hm no napisane to bolo fakt hrozne ospravedlnujem sa ja som si to teraz precitala............... ono bolo to takto ..na telocviku som nejako blbo skocila a podvrtlo sa mi koleno, bola som uplne v soku nevedela som co sa mi s tym stalo len som citila tu hroznu bolest. Prisiel ku mne profesor a aj to az po niekolkych vyzvach mojich spoluziacok. Na koleno sa mi pozrel, zohol mi ho a povedal ze to nic nieje. Pomohol mi vstat a v tom mi koleno vyskocilo druhy krat. Na to ani nereagoval. Este dodal ze nech si s tym nejako pohybem, to si uz nespominam ako a ze to treba rozcvicit. Po tychto slovach ma nechal tak. V ten den mi to v skole vyskocilo este asi 5 krat. Potom prisla matka a isli sme na pohotovost. Mam s tym doteraz problemy a ked som uz teraz po roku chcela od skoly poistku za trvale nasledky tak som zistila ze moj milovany profesor nic nespisal takze na nic vraj nemam narok. Po tom uraze som to sice oznamila aj triednemu aj tomu telocvikarovi som povedala ze nech to zapise ale ocividne co si clovek neurobi sam.......i ked to bola jeho povinnost a do oci mi povedal ze on to spisal..... skola sa asi poucila lebo teraz sa to iste stalo inemu studentovi a tomu hned volali zachranku. Boze ved mam 16 a momentale nemozem ani chodit.....

ivana45

Mas za co. S formulaciami si si ani trocha namahy nedala.
Otazku nechapem. Pomaly a pozorne lustit tvoj slovny salat sa mi nechce.

Ale zaujalo ma: co presnejsie zanedbal tvoj profesor telocviku ?