Mať sex= strach...

Príspevok v téme: Mať sex= strach...
RomanaDr.

Možno Vám bude moj problém pripadať zvláštny ale mám strašný strach zo sexu. Proste 19 rokov, skoro 4 mesiace priateľ ktorého ľúbim a ešte medzi nami nič nebolo. Hoci viem,že on by to už chcel aj ked povedal že počká a nebude na mna tlačiť. Trochu ma zamrzelo ked som sa dozvedela že toto riešil už so svojím kolegom,kamarátom v robote (myslím že je to naša súkromná vec). Milovanie je pre mna doležitý krok , no na druhej strane ma až striasa pri predstave vyzliecť sa pred chalanom možno preto že:
- problém vo výchove, (sex braný ako niečo škaredé)
-nie zrovna najlepeší zážitok z detstva(aj ked myslím že toto mám v sebe už naozaj vyriešené) a tam to fakt nebude..
-nespokojnosť so svojím telom
-všeobecne=strach...
Mám už aj výčitky pretože mám pocit,že oberám priateľa o niečo na čo má nárok a čo mu patrí. Lenže ja nie som z tých čo so sexom začínajú v 13 tke a ešte aj teraz, vo svojich pomaly 20tich rokoch mám problém prekonať ten strach na svoje //poprvé//
Prosím Vás o radu čo robiť...Len nech sem neprispieva nikto,kto chce mať blbé a trápne narážky a komentáre, tie fakt čítať nemusím.
Ďakujem!

HLAVICKA

romana,
ty to este v skutocnosti nechces..len ta k tomu tlaci priatel a okolnosti...nerob to lebo to budes lutovat

kafe

"Tým pádom z toho už zrejme nevycúvam.." romanaDr, nie si predsa odsúdenec, že nastúpiš výkon trestu a hotovo! Priateľ predsa kľudne môže hotel rezervovať, môžete sa maznať, dotýkať, masturbovať spolu, skúsiť orál.. ale NEmusí to skončiť pohl. stykom. Spoznávajte sa. Spoznávajte sa pomaly. Ale máš právo povedať NIE, toto už nechcem.. nestavaj sa do pozície - už rezervoval hotel, tak musím byť aj pohl. styk.

Aja02

Až príliš sa sústredíš na ten sex a všetko okolo toho. Nechaj to plynúť ak je tvoj priateľ starší resp. skúsenejší tak on už bude vedieť čo a ako. :) Len musíš prestať myslieť na ten strach čo v sebe máš. Nechaj sa unášať a užívaj si. :)

Aja02

Až príliš sa sústredíš na ten sex a všetko okolo toho. Nechaj to plynúť ak je tvoj priateľ starší resp. skúsenejší tak on už bude vedieť čo a ako. :) Len musíš prestať myslieť na ten strach čo v sebe máš. Nechaj sa unášať a užívaj si. :)

romanaDr

Aja presne tak... Chcem lenže sa bojím .

Je to ako ked máš niekam skočiť a viež že dole ťa čaká niečo pekné lenže sa netrúfaš odraziť a stále len stojíš na štartovacom mostíku .. Asi takto by som to prirovnala. Už jeden vztah som kvoli tomu skončila lenže to som mala len 17 a to som fakt ešte nechcela vtedy.. Ale teraz . Jasne že chcem byt s ním na silvestra ... Ale tak asi mu poviem nech to teda zarezervuje.. Tým pádom z toho už zrejme nevycúvam a ako ty vravíš čo sa stane sa stane....

Aja02

RomanaDr.: Normálne sa porozprávaj zo svojim priateľom o tom čo cítiš. Niektorý ty tu písali, že sa nemáš kde ponáhľať zo sexom. Lenže! Ty máš priateľa ktorého ľúbiš, on ľúbi teba, do ničoho ta netlačí a čakať s tým sexom do 30 sa mi v tvojom prípade nejaví celkom dobré riešenie. Ty ten sex chceš, len sa bojíš. Ako som už napísala vyššie. Povedz to svojmu priateľovi a skús ísť aj za nejakým sexuológom či psychológom tam ty určite pomôžu. :) A na ten Silvester by si mala ísť s ním. Nerieš to čo bude alebo nebude. Nechaj to na náhodu čo sa má stať to sa stane. :)

romanadr

Včera sme sa kvoli tomu takmer pohadali .. On chce rezervovat na silvestra hotel a ja sa stale vyjadrujem tak neurcito ze uvidime... Uz normalne pochybujem o svojej normalnosti ...preco som takato :((((
Co mam robit??,

han.ka

a co sa rodicov tyka, tu pomaha len zatlkat, zatlkat a zatlkat. Nemusia to pocut z tvojich ust, ze si spla s priatelom, ono im to aj tak casom dojde.

Ak chces nieco povedat rodicom, tak az potom, ked sa to udeje. Rozhodne nie dopredu. Akoze mas plany, ze sa budete v najblizsej dobe milovat a tak. Rodicom by si sposobila nocnu moru a nemuseli by zareagovat podla tvojich predstav...

han.ka

tiez som sa bala, ale bola som aj zvedava... treba si navodit spravnu atmosferu, mat na milovanie klud, nebat sa, ze ta niekto vyrusi...
Nam to na prvykrat nie velmi islo, obaja sme boli tak trochu neohrabani :-)) Prvykrat sme sa milovali v jednu letnu noc vonku. A taky dostipany zadok od komarov, aky mal vtedy moj priatel, som uz nikdy viac nevidela :-)))