Škaredá tam dole

Príspevok v téme: Škaredá tam dole
neistychalan

Nahodou som natrafil na toto forum, lebo sa musim z niekym poradit. dufam ze ma neposlete do prdele lebo fakt potrebujem radu. mam 19 rokov a asi polroka spavam so svojou priatelkou. doteraz vzdy to bolo vecer vzdy bola tma. vcera sme prvykrat boli spolu cez den na ich chalupe a vecer sa ona musela vratit domov. takze bolo svetlo. predtym som ju nikdy nevidel celkom holu iba prsia. vcera nastala taka situacia ze som ja lezal na chrbte a ona si sadla mne na brucho tvarou ku mne. a vtedy som sa prvykrat pozrel medzi jej nohy a som skoro odpadol. normalne mi prislo zle bolo to take odporne hrozne ze to nemozem ani povedat. myslim ze asi ma nejaku telesnu vadu lebo neverim tomu ze takto moze vyzerat zena tam dole. alebo asi kazda je ina neviem. toto bolo strasne, normalne som stuhol a doslo mi zle skoro som zvracal. som jej povedal, ze mi je zle ale neviem ci tomu uverila povedala sice ze asi preto lebo mi sedela na zaludku. ja som uz nemohol s nou ani rozpravat, stale som sa vyhovaral ze mi je strasne zle aj som ledva odsoferoval domov zaviezol som najskor ju a potom som isiel domov ale stale na to musim mysliet na tu hrozu. nemam to komu vobec povedat. potreboval by som nejake vysvetlenie ci naozaj takto zeny vyzeraju to predsa nemoze byt pravda. ja som nikdy nepozeral pornofilmy nemal som ani kde doma mame nejake styri programy a casopis som sa bal aby rodicia nenasli. ked som s nou predtym spaval vzdy to bolo potme a nikdy som ju tam ani nechytal rukou ona sama si to nejako tam nasunula. vzdy som si to predstavoval tak, ze je tam nejaka taka jemna dierka napriklad nieco ako konecnik ale toto bolo ako nejake nasekane maso cele cervene a vselijake kusy masa no nieco hrozostrasne. fakt si nevymyslam, tak to vyzeralo. urcite som neni teply, lebo vztahy medzi chlapmi sa mi hnusia a zeny sa mi doteraz vzdy pacili aj ma vzrusovali ked som masturboval ale taketo nieco som vobec necakal ze by takto mohli vyzerat. prosim vas ak sa to da napiste mi ako vlastne zena dole ma vyzerat lebo si myslim ze tato moja kamaratka ma nejaku telesnu vadu. strasne vam dakujem a prosim vas nesmejte sa mi ale mi pomozte. nemam sa komu zdoverit. dakujem vam.

em1s

súhlasím so Sati 19. plus by som dodala, že aj komplexy pomaly opadajú, pokiaľ niekto nevlezie do postele s hocikým (vtedy je jasné, že dotyčný bude posudzovať jeho telo, keďže k milovaniu jeho ako celku sa nemal kedy dostať). Z toho vyplýva, keď máte pocit, že nie ste tam dolu celkom ako v porne, počkajte si na pravú lásku.

sati 19

Pardon psychika,ale písal som rozhorčená...Ale rozumní vedia,že sex je stavom mysle....Keď po niekom zatúžiš,dívaš sa mu do očí,naňho a nepredstavuješ si,ako vyzerá tam dole,ale aký asi bude sex s ním.Či sa mylim?

sati 19

Je to nechutné takto opisovať pohlavia-či už ženské.či mužské...Sú rozdielne,tak je to prírodou dané ako to,že nik nemože za to s akým nosom-či ušami sa narodí....Potom si čítame na forach,že ženy namiesto toho,aby si vychutnávali pohlavný akt,sú zakomplexované a nevedia si vychutna´t sex,lebo riešia svoje malé-velké pysky a vobec...A chlapi sa potom čudujú,že prečo to nejde..,psichyka,mysel je prvoradá v sexe a až potom čo robíte...A ty si nemal čumieť-ale cíti-ť a vnímať pocity a dávať..a keď si si zasr...l v prvotnom okasmihu mysel sračkou-tak to i dopadlo.Sám si písal,že dovtedy nebol problém.Milovanie,sey je v hlave.

smajliQa

hahaahahah :D az teraz citam niektore prispevky, ja kapem ludia,, ze nasekane rezne :D:D:D:D:D:D tak toto si zabil.. :D

blondula

preco skor ako zalozis tuto "smiesnu" temu a ides sexovat si na googli nepozries ako vlastne vyzera vagina !!! som sa normalne teraz ako zena urazila !!! takto to popisovat :DDD