2x operacia v celkovej anestezii

hmmmmmmmmmm

evyyk, ako pise kukuruku, su ludia ktori absolvuju operacie v rozmedzi dni, tu samozrejme ide o urgentne stavy.ak si zdrava, mas v poriadku srdce pluca, pecenove testy,a teda interne vysetrenie je o.k. a dobru schopnost hojenia-kedze tu nejde az tak o samotnu narkozu,nestresovala by som sa..prajem rychlu rekonvalescenciu!

Katka232

Brat bol na gynekomastii - čiže mal zväčšenu prsnu žlazu či take niečo keď maju chlapi prsia :-) tak mu to robili v CA. Ale iba jednu stranu, pretože panovi "odbornikovi" nepovedal, že chce spraviť obidve strany a pan chirurg si myslel že ak mu nepovedal obidve tak mu spravil iba jednu stranu. Brat ešte v ten deň citil, že ma jednu stranu akoby vyššiu a druhu nižšiu pod tým obväzom spytal sa nato chirurga a ten mu povedal že mu spravil iba jednu stranu pretože mu nepovedal, že chce obidve. Odveci čo? Každy normalny chirurg by pochopil že samozrejme obidve strany. To akoby dali ženam do prsnika iba jeden silikon. Tak na druhy deň po prvej operácii v CA šiel na operačku znova. Takže môžeš aj na druhy deň isť znova do CA.

kukuruku

Určite. Niekedy sa operácie vykonávajú vo veľmi krátkom odstupe, keď je to potrebné. Pokiaľ sa zistí krátko po operácii napríklad krvácanie z nejakej cievy, alebo perforácia čreva musí sa otvoriť znova a čo najskôr.
Dôležité je či nie je veľmi slabé srdce, pečeň, obličky.