Som na starších...

Príspevok v téme: Som na starších...
beep

Môj problém je, že mám asi nejakú úchylku na starších mužov. Mám 16 rokov a nedokážem sa zalúbiť do niekoho pod min. 30. Najskôr to boli len platonické lásky, potom bývalý učiteľ, s ktorým som chvílu aj chodila, teraz porotca v jednej súťaži v ktorej som bola. Strašne ma priťahujú sebavedomí muži, s iskrou v očiach, také osobnosti. Na diskotekach si vždy vyberám len tých starších a všimla som si, že ja mám tiež u nich úspech tak to ženie za nimi ešte viac. Chalani v mojom veku sa mi s prepáčením totálne hnusia, nedá sa s nimi rozprávať, správajú sa ako 5 roční a len by sa ožierali čo mi príde teda absolútne nechutné. Niekedy mám pocit ako keby som nemala správny vek haha! Ako keby som mala mať minimálne 20. Aj kamarátov som si vždy vyberala starších, inteligentnejších, takých ktorí už o živote niečo vedia, a do môjho života niečo prinesú. Ale s tými mužmi sa mi to nezdá celkom v poriadku, predsalen sa trocha obávam, neviem čo od nich čakať, môžu využiť že som mladšia a slabšia.. Zatiaľ každý do ktorého som bola zalúbená sa správal jak keby bol aj on. Ale potom vyšlo najavo že sa chcú somnou len predviesť, jak nejaká trofej. Ach no neviem čo mám spraviť :/

bibi123

Tak tie pogy si pamatam aj ja, pisal sa taky rok 1993-4, nemam pravdu? Jeden balicek stal okolo 30sk, strasne vela na tu dobu a vzdy ma chlapci o ne obrali:O((( Pokemoni boli tak v 1999 asi az do sucasnosti... C-cka, na tie si spominam tiez len matne, ale v takom 1996 bola zenska era, kedy sme zbierali stranky z farebnych blocikov:O)))
radar777-psychopat Freud:O))) ja som ako dieta mala asi najlepsieho otca, aky kedy po tomto svete kracal, naozaj nepoznam tak dokonaleho cloveka, ktory by sa detom tolko navenoval a vsetko im obetoval. A vo vsetkej ucte a prizmurenych ociach moj partner nesplna z jeho dobrych vlastnosti ani polovicu:O))) ale myslim si, ze tiez bude dobrym otcom, co sa bude detom venovat..

bibi123

Tak tie pogy si pamatam aj ja, pisal sa taky rok 1993-4, nemam pravdu? Jeden balicek stal okolo 30sk, strasne vela na tu dobu a vzdy ma chlapci o ne obrali:O((( Pokemoni boli tak v 1999 asi az do sucasnosti... C-cka, na tie si spominam tiez len matne, ale v takom 1996 bola zenska era, kedy sme zbierali stranky z farebnych blocikov:O)))
radar777-psychopat Freud:O))) ja som ako dieta mala asi najlepsieho otca, aky kedy po tomto svete kracal, naozaj nepoznam tak dokonaleho cloveka, ktory by sa detom tolko navenoval a vsetko im obetoval. A vo vsetkej ucte a prizmurenych ociach moj partner nesplna z jeho dobrych vlastnosti ani polovicu:O))) ale myslim si, ze tiez bude dobrym otcom, co sa bude detom venovat..

lost

Prave preto by som rad vymienal informacie vo forme "hesiel", nieco ako cinsky znak?

Napr, slovo xyz by neznamenalo len xyz, ale rovno 1 veta, alebo 100 viet :)

nieco ako ked poviem nazov filmu, knihy a clovek ihned pochopi obrovske mnozstvo INFOrmacii, lenze bolo by problematicke ziskat najskor ten zdroj (pozriet film/citat knihy) aby boli nejake hesla :)

lost sa polepsi :)

mmrk

No myslel som to tak, že mne ako herero viac vadia tie baby, že "sú také aké sú". Tak by to malo asi byť aj u teba.

No veď tie tvoje eseje lost. Hlavne tie dlhé, tak to niekedy sa musím veľmi premáhať aby som ich dočítal do konca, čo je škoda lebo majú hlavu a pätu vo všeobecnosti. A ono to strašne žerie čas. Nauč sa stručnejšie vyjadrovať, ušetríš ľuďom (alebo aspoň mne) kopec času ;-). Čas je vzácna veličina.

lost

orientacii?

hm, mozno, i ked neviem ako si to myslel :)

ale co je horsie vyhradne pre mna, asi to ze sa baby tak kazia? :)
tazko sa potom hlada.

i ked, co ak by sa chalani tak nekazili? BY nekazili (ich) ? baby by nemuseli hladat 30+ :) alebo BY sa nenechali kazit.

ale to je take BY BY BY BY BY, ze to nema vyznam riesit :D

ciste teoreticky je zaroven takmer absolutne zbytocne sa nad tym zamyslat, lebo si s tym vobec nepomozem, a nikomu inemu zaroven.. len pisem eseje :D

lost

ale aby som nekydal len na chalanov, je dost bab ktore sa spravaju ako teenagerky prakticky od 13 az do 29(?) :P

teraz, co je horsie?

myslim si ze oboje je dost blbe.
je jedno ci je chalan retard a mysli gulami a cely den sa len opija, alebo ci baba pouziva hlavu len pri pokladni v auparku.. oboje su rovnako blbe :( a smutne(!) (seriozne, je ich skoda, ale co uz, komplikuju zivot rozumnemu jedincovi)

kovie aky je v tomto pomer, udajne statistiky hovoria v neprospech muzov :D

radar777

nie je to nic nezvycajne, trpis
:Komplexom Elektra:

Už slávny psychoanalytik Sigmund Freud riešil vzťah nerovného veku. Tvrdil, že ak ženy priťahujú starší muži, má tento problém korene v detstve. Podľa neho si ženy hľadajú starších partnerov, preto že im v detstve chýbal otec. Milé dámy, skúste sa teda pozrieť práve na svojho partnera, či vám v niečom pripomína otca! Moja sesternica Katka tvrdí, že u nej tento vzorec neplatí. „Môj otec je veľmi nervózny človek, bez absolútnej štipky diplomacie, okrem toho je nervózny, hádavý a konfliktný, každý sa čuduje, ako môže mať takú milú dcéru. Na život si však vyberám úplne odlišných partnerov, teda pokojných, milých a spoločenských. Ak by môj partner robil scény ako kedysi môj otec, okamžite by u mňa skončil,“ tvrdí Katka. Opakom komplexu Elektra je Oidipov komplex, kde si muži vyberajú partnerky na základe svojich matiek.

Resumé:
Vzťah asi nie je celkom o veku, je to skôr o rovnakých hodnotách, spoločných záujmoch, či myšlienkach o živote. Keď pominie prvotná vášeň, prichádzajú na rad iné hodnoty. Ide skôr o to, či človek stretne svoju krvnú skupinu. Každopádne každý človek chce v živote stretnúť lásku a nezáleží na tom, koľko bude mať rokov!

lost

mimochodom, ja si myslim ze som teraz nieco pochopill...

nie ze by som bol gay alebo co, avsak vacsina mojich "muzskych" kamaratov je starsich, nie je to tym ze by som si ich vyberal, ale viac menej nahodou, respektive, je to 80:20
80% je menej a 20% viac, avsak 80% z tych 80% padne do zabudnutia
a toto som si uvedomil tak rok dozadu a to z dovodu (relativne rovnakeho), ze mlady chalani su dost retardi (az na par vynimiek).
vacsinou poznam 25+ ale zas nie viac ako 40 (na druhu stranu aj dost 50-60 ale to len pracovne a haluz je ze pisat s nimi je zaujimave, pretoze pisu velmi inteligentne, ale to je len virtualny americky online kontakt cez fora/icq/skype)
zase nechcem hadzat kazdeho do rovnakeho vreca, ale ak by som si mal spocitat byvalych spoluziakov, tak viac ako polovica (bolo nas 11 chalanov, cize minus ja sa rovna 10, lahka matika urcit percenta :) ) sa stale sprava dost teenagersky a to maju 21-22 rokov.. avsak zaujimave je ze aj ti "biflosi" - je tam asi tak 50/50 - ze kazdy druhy je aj intelektualne vyspely, ale zaroven kazdy druhy sa sprava ako dieta. ale zase takmer kazdy z nich je schopny byt aj vazny ak je to nutne (neviem ci nie je toto to najdolezitejsie na celej veci)

este mi to pripomenulo ze jeden moj najlepsi kamos ma tiez 21 a jeho frajerka 17 a casto mi pise ze sa srava ako dieta a jej to velmi vadi (zaujimave, zeby to bol tak casty problem?) - ale viac parov nepoznam, cize nemozem posudit :)

mmrk, pokemoni :) tie som zbieral tak pred 8-10 rokmi a stale to fici, alebo sa to nejak vzkriesilo? :)

beep, avsak pozor na vek, existuje dost 30+ ktori nemaju mentalne ani na polovicu tohoto deklarovaneho veku :D

mmrk

bibi :)))
Tak, ale pokémoni, či ako sa to píše, nie sú moja éra. To skôr tí, čo majú teraz 16-18 na to fičali si myslím. Ja si pamätám tak pogi, alebo kartičky hokejistov sme si menili, a veľmi matne si pamätám céčka. :)) Ale veľmi matne.