Ako casto

zaza

Myslim,ze na pecenovky mas narok len raz do roka. Ak by ti vysli zle, lekarka ty ich musi po mesiaci zopakovat. Ale urob ako ti uz poradili aj baby predo mnou. Vymen tabletky!! Nie je to sranda. Ide o tvoje zdravie. Ja som tabletky menila 3 krat, kym som nasla tie prave. Skus drahsie tie su lepsie.

neo

tak ked ich tvoj chlap neznasa, tak nech ti pomoze financovat tabletky. Ja som z mojim ex vzdy isla na poly, lebo pre studenta je kazda koruna draha. Alebo sa skus zverit rodicom, vsak vzdy to stoji menej ako take male, co stale nieco potrebuje

bezradna

A čo ma robiť ten kto si antikoncepčne tabletky nemôže dovoliť?A kondomy chlapi neznašaju.čo v takom prípade robiť?

de

a co takto skusit antikoncepciu formou naplaste??? ja ju prave skusam a som spokojna tiez som mavala problemy s tabletkovou formou. pozri www.raztyzdenne.sk

digi

Súhlasím s maruskou. To bude antikoncepciou. Ja som vždy po užití tabletky zvracala.Vymenila som za iný druh, potom som nemala vôbec chuť na sex, od ďalších ma bolela hlava, tak som teraz bez antikoncepcie lebo ma už nebaví hľadať stále niečo nové.

maruska213

MIMIKA,TREBA ZMENIT ANTIKON.NA TO NEPOTREBUJES KRVNE TESTY,TIE AJ TAK NIC NEUKAZU,TO SU TESTY KTORE POVEDIA CI MAS V PORIADKU PECEN ACI MOZES BRAT ANTIK.TAKZE POVEDZ GYN.ZE CHCES ZMENIT ANTIKON.MOZNO TA DRUHA TI NEBUDE ROBIT PROBLEMY,VED JE VELMI VELA DRUHOV ANTIKON.

mimika

antikoncepcia stoji 400sk mesacne,o peniaze tu nejde.Ale je mi naozaj zle.Testy mi nechce urobit,lebo zevraj na to nemam pravo!

kuki

Dufam, ze chapes, ze testy ti nemozu urobit z financnych dovodov. Preto sa snaz nejako z toho dostat...bud si vydup dalsi test alebo po dohode s lekarkou radsej vysad antikoncepciu... Sa nenechas predsa prizabit koli peniazom? :) Nie?

sisii

Tak skús zbehnúť svojej obv.lekárke a povedz jej čo ti povedala gynekologička, prípadne či by ti mohla ona zobrať krv na rozbor a potom s tými výsledkami až tam bude niečo tak ísť späť a zmeniť antikoncepciu.