práca na internete

bibi123

daju sa najst aj seriozne prace na doma-treba hladat, napr. uctovnictvo, tvorba internetovych stranok, ale na vsetko treba urcite vedomosti a zrucnosti... nikdy vsak neposielaj ziadne peniaze do predu-mas zarabat, nie niekoho dotovat....

lost

Ked uz brigada na nete, tak "freelancing" to znamena neviem co, ale je to nieco take, ze mas otvorene oci a predas to co niekto chce kupit.

napr:
vyrabat stranky, prevadzkovat stranky a na nich reklamy, kupit a nasledne predat, rozne virtualne a aj realne predmety.

je to v podstate ako virtualne podnikanie.

AdamKrt

Ahojte:

dojdes na stretnutie, ze chcu zamestnat administrativneho pracovnika a je to Multi Level Marketing, alias MLM. Ak napisu nieco take do inzeratu, NIKTO im tam nedojde. Tam hladaju rozne figle, ako to zaobalit.

Skus tam ist a ak zacnu hovorit o balickoch atd, budes vidiet. Jasne, ze ked mas MLM, tak mozes si trebar vypisovat dnes objednavky cez internet, alebo im podavat hlasenia.

Ved chod tam a uvidis. Vo vacsine masiruju ludom mozgovne, aby ich presvedcili. Ak budu pytat nejake poplatky, ci nieco treba kupit, je to ono. Mozno este budu chciet, ze si zalozis zivnost.

Ahojte

Ale videl som také inzeráty ako vypísovanie online dokumentov, a iné... a čo by som mal na tom prerobiť? Ved myslím si, že do toho by som zo svojich penazí neinvestoval nič. Ide mi o to aby som na nete robil aj niečo užitočné.

AdamKrt

Fungovat to funguje, ale zavisi na povahe cloveka. Vacsinou sa nabalia na tom ti hore... Nepoznam nikoho, kto by na tom zbohatol. Clovek musi mat naviac na nieco take zaludok, pretoze si naseries aj ludi s ktorymi spolupracujes a ktorym dojde o com to je. Je to podobne ako pyramidova hra. Nechapem, preco sa o to vobec zaujimas. Malokto by to siel robit. Velka pravdepodobnost je, ze do toho vela das a este prerobis.

AdamKrt

Podla mna je 99 percent len multilevel marketing. Ako nabalachat ludi, aby si si kupil nejaky balicek produktov ktore nepotrebujes, predaval ich a pripadne nasiel dalsich ludi, co to budu robit a mal z toho provizie. Tak trochu zaklad pyramidovej hry...