ako sa zbaviť zahlienenia?

Príspevok v téme: ako sa zbaviť zahlienenia?
xixia

Mám 8 mesačnú dcérku, ktorá prekonala 2 x za sebou zápal pľúc. Teraz užíva antibiotiká Sumamed a je hrozne zahlienená už asi týždeň, neviem sa toho zbaviť. Skúšame inhalovať bobkový list a odsávať, ale stále je to rovnaké, moc sa to nelepší. Nepoznáte niekto nejaký dobrý recept aby sa jej tie soplíky poriadne uvoľnili, lebo už len ked zapnem vysávač tak chudatko moje má hrozný strach z toho.Prosím poraďte čo môžem dať takému dieťatku malému na odhlienenie a tiež možno na kašeľ.

lucity2

Mám 2ročného syna,mame problém s kašlom pravdepodobne spôsobeným hlienami, lebo kašle vzdy počas spanku.Buď cez deň, alebo v noci ma možno aj polhodinu kasla.Potom to prejde a kludne spi dalej.Berie Aerius, vraj ho ma zbavit tých hlienov.Pediatrička nám mlieko vysadiť neradila, pretože dieťa potrebuje vápnik a vraj to nema nič spoločné s hlienami.Ten kašel máme už niekoľko mesiacov :( skúšali sme ho naparovať, ale to nechce.A keď odsavame sopliky odsavačkou, tak mu nič nejde von.Vie niekto poradiť, prosim.

dixi-baba

skus napisat do centra alternamedica, moja kolegyna sa u nich liecila a doteraz ked ma niekto v ich rodine nejaky problem napise tam na mail a oni jej odpisu co ma robit. najdi si to na googli, lebo stranku by aj tak vymazali.

dixi-baba

skus napisat do centra alternamedica, moja kolegyna sa u nich liecila a doteraz ked ma niekto v ich rodine nejaky problem napise tam na mail a oni jej odpisu co ma robit. najdi si to na googli, lebo stranku by aj tak vymazali.

martanyk

Doporucuju vyradit vsechno mlecne mimo materskeho mlika. Kravske mliko extremne zahlenuje organizmus. Na odhleneni je dobry vyvar z lotosu. Kopiruju z webky se zdravou vyzivou: Lotos nápoj
Na 2 dcl vriacej vody použijeme 1/2 čl prášku z lotosového koreňa. Zamiešame a pijeme 2 až 3 krát denne. Účinky: výrazne odhlieňuje organizmus. Pre lepší účinok ho necháme 1-2 min. povariť. Je vhodný na väčšinu pľúcnych problémov.
Da se to koupit napr. v planeta food. Dobra je morska voda do noska, nebo aj na piti-Vincentka, nahrivat dutinky nad teplou vodou se soli. Nebo uzasna je biolampa na dutiny,a le pekne draha... Moznosti je mnoho. Drzim palce. Marta

xixia

Martin. neviem či ty si bol v 8 mesiacoch taký šikovný aby si sa vysmrkal do vrackovky...alebo vreckovky?Ja potrebujem serioznu radu, ako pomôcť dieťaťu a pre mňa to nieje dvakrát zábavné

xixia

tjaník - ty máš s tým skúsenosti? Nechcem ju trápiť ak by to nezaberalo, lebo to je asi dosť bolestivé však?