Zápal močového mechúra

Príspevok v téme: Zápal močového mechúra
bazalka

Ahojte, dnes ma veľmi bolí pri močení, takže som musela ísť na pohotovosť. Dala mi nejaké silné antibiotiká, lebo ževraj som tam už mala aj trocha krvi. Bolia ma aj kríže, neviem, či to z toho. Chcela by som sa vás opýtať, nakoľko som to ešte nikdy nemala, akú podpornú liečbu by som mohla nasadiť. Mám aj urologický čaj s brusnicami. Ak viete ešte o niečom inom, budem vám vďačná. Ďakujem

onyx

hlavne pit vela tekutin a mojmu svagrovi pomohol aj caj Varuna - je to himalajsky ajurvedsky caj, maju ho v predjniach so zdravou vyzivou ale myslim, ze aj v niektorych lekarnach. a tie brusnice samozrejme tiez - caje , dzusy, susene alebo mrazene.

bazalka

Ďakujem za všetky príspevky: včera horúci kúpeľ a termofor, veľa urologického čaju a brusnicového džúsu a dnes je to už úplne v pohode. Už skoro žiadne bolesti, hádam mi to prejde úplne. Ani som si nemyslela, že to tak rýchlo prejde.

vader

Ak by to neprechadzalo, napis mi na vader@azet.sk. Par tyzdnov dozadu som so zapalom MM pomohol svokre, a to uz brala tretie antibiotika co sa druhu tyka. Za 5 minut isla na wcko a vsetko bolo ok.

Deee

odporucam aj probiotika napr. dophilus pre zeny, pomozu jednak urychlit liecenie vdaka obsiahnutym brusniciam a zabrania vzniku mykozy co je u zien pri uzivani antibiotik caste

Inner

plus est si mozes dokupit pyridoxin... a cim viac budes chodit na malu potrebu, tym skor sa vyplavia zle bakterie, zaroven to bude coraz menej boliet...

baletka

Ja som mala vo svojom živote už viackrát zápal MM, tiež ma boleli kríže, čiže obličky, veď som mala nález H ++++ . Užívaj tabletky, po 2-3 dňoch by sa ti malo uľaviť, ale tabletky vyber všetky, aby sa ti to náhodou nevrátilo. Držím ti palce.

mate59

okrem urlg.čaju je dobrý čaj z prasličky roľnej,vŕbovky malokvetej,repíka, rebríčka/myší chvost/.Sušené brusnice,denne 1 pol.lyžicu.Veľa tekutín.

Filipka15

Hlavne vela pit- aspon 3 litre, caje, neperlive mineralky...Zvys prijem vit.C, mozes si kupit brusnice alebo brusnicove stavy, krize a nohy v teple..