zdurena uzlina na krku

Príspevok v téme: zdurena uzlina na krku
Ivett_CZ

Chcem sa spytat niekoho, kto s tym ma nejake skusenosti. Zdurila sa mi prava uzlina na krku, predpokladam, ze tu bude nejake prechladnutie, alebo oslabenie organizmu, kycham a po kratkom pobyte vonku bez salu ma boli krk. Trochu ma znepokojuje, ze bolest (ale len pri nahmatani) citim i na spodnej hrane celusti nad uzlinou a pod pravym okom smerom od nosa (ked si prejdete od nosa pod oko tym kostnym oblukom)....ale len minimalne. Je to len lokalny zapal z prechladnutia a stacia vitaminy, alebo co to je? Este ma napada trojklanny nerv, ale bolest inak ako pri dotyku necitim. Diky :)

AAANDY

lionesssss nie moja dcérka nebrala iba túto hubu samozrejme že mala aj chemoterapiu ale po 2 chemoške nemala žiadny náznak rakoviny a nemá žiadne vedľajšie účinky čo sa týka napríklad osteoropózy a pod.

lionesssssss

AAANDY: to mi chceš seriózne povedať, že tvoja dcéra, ktorá mala RAKOVINU lymfatických uzlín brala ako jedinú liečbu dajakú hubu ????? a že sa vyliečila?

miky 12345

beriem hubu reishi a skutočne mi pomohla nemal som síce problém s rakovinou alebo uzlinami a preto by som to chcel všetkým odporúčiť a poďakovať že som sa k tomu dostal

AAANDY

na Vašom mieste by som to nepodceňovala treba ísť k lekárovi nech Vás vyšetrí môže to byť len prechladnutie ale aj rakovina lymfatických uzlín.moja dcéra takto dopadla pred rokom,ale teraz je v poriadku brala hubu reishi a rakovina je preč.napíšte andreafuleova@azet.sk

ivokir

Mam podobne priznaky, zdurenu uzlinu na pravej strane krku, bolesti pri dotyku aj nad pravym okom a dokonca hnisavy pocit v hrdle, prechadzajuci aj z nosa. Nekašlem ani nadchu nemam. Bolest mi vyraza do hlavy a trpnu mi zuby - na pravej strane. Liecila som si po prievane trojklanny nerv. Silne bolesti ustupili. Stale uzivam Biston a vitaminy Neuromultivit, prekvapila ma ta uzlina a hnisave hlieny, ktore prehltanim citim. Tie sa objavili az po 2 tyzdnoch. Lekarka mi dala Zinnat, no po 3 tabletkach som ho musela vysadit, liecim teraz silnu alergiu s vysypom po celom tele. Snad to zvladnem a konecne budem OK.