Chcem sex no neviem ako mu to povedať

Príspevok v téme: Chcem sex no neviem ako mu to povedať
janka123456

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mam priatela, ktory je odomna starsi o 12 rokov. Ja mam len 16 ale sme spolu uz tri roky. Chcela by som s nim mat uz sex ale ja som panna. On to urcite o mne vie ale nepytal sa ma na to ci to chcem alebo podobne veci. A chcela by som sa spytat ako mu to mam povedat a aka poloha je pre panny najlepsia. Dakujem za odpovede.

hmmky

panno mario gvadalupska trinac rocne dzifce a dvacecpejcrocny kun stary ze se nehanbice take hrichy to boch nevidzel toto

jajmamamoja

tak toto je aj na kona vela 13 rocna a 25rocny to akoze nikomu nebolo podozrive?
tak bud si to trochu prifarbila alebo je to cele postavene na hlavu

cica252

pane boze, ja uz fakt nemam slov... niekto sem napise, lebo potrebuje pomoc a namiesto toho, aby ste janke odpovedali na otazku ju len zhodite. myslim, ze keby potrebovala zhodit, moralizovat alebo pocuvat tieto kecy, spytala by sa rodicov, ti by aspon mali na to pravo!!! neprisla sem, aby ste ju ucili moralke alebo diskutovali o tom, ci je pre nu vhodne, aby chodila s chalanom, ktory je od nej o 12 rokov starsi!!

janka123456: ak si si skutocne ista, ze to naozaj chces, tak myslim, ze by si sa s priatelom mala na rovinu porozpravat. ved ked to s nim chces robit, mala by si vediet sa o tom rozpravat na rovinu. ak nevies, ako na to, alebo sa hanbis, skus navodit nejaku prijemnu atmosferu, ked budete sami a potom to vyplynie aj zo situacie. drzim palce :-)

etela

Janka123456,si si ty vôbec istá, že spolu "chodíte"?A kde chodíte?Z tvojej témy nie je isté, aký je medzi vami vzťah? Nie je tvoj "priateľ" nejaký rodinný známi, ktorý ťa možno niekam zoberie a ty si sa doňho zalúbila? Vie on vôbec o tom?

Nicoolka73

Kamilka koľko máš rokov? typujem 15...16 podľa tvojho písma... ale ak zle typujem tak sa dopredu ospravedlnujem :) a neponáhľajte sa s tým... ja si myslím že správny vek na sex je 17! a samozrejme že so stálym partnerom! ale tak láska je láska :) a inak som zarazená že v tvojich 13 rokoch začal s tebou taký starý muž chodiť ale hlavne je že ťa nevyužil a nezneužil... to sa od neho cení ale počakj si ešte rok :) a hlavne si váž že ťa netlači do toho

Kamilka08

ahojte, mam chalana s kerym chodim vise 4 mesiacov, prstovanie a honenie ho ma uz nebavi, chcela by som aby domna konecne vniko, ale neviem ako mu to povedat, vzdy ked sme spolu a robim mu to rukou tak sa trochu trasie, poradte mi, dakujem:)

BibuSHICK_pd

noo ja mam 18 a moj chalan 33 cize je o 15r starsi ale to na veci nic nemeni mne na veku nezalezi ak sa naozaj lubime co hej:)) a tak nic nehovor ale sprav!!:) ja tiez som necela najprv len som ho drazdila a on cakal! netlacil namna! a ket sme konecne isli nato no co ti povem bolo kraasne a aj prenho to bolo ine kedze vravel ze snimi necakal bo ich nelubil,,,,a ani ja som mu nemusela hovorit ze necem,,,a ani to ze us cem prosto to vicitil:)) *

Aja02

Ja by som ani tak neriešila vek sú aj väčšie vekové rozdiely ale čudujem sa že on vydržal 3 roky bez sexu. Je mu to vôbec nechýba?