Kolko denne jete?

aja05

Pridávam sa aj ja.
R:celozrnný rohlík s morčacou šunkou, paprika, paradajka
alebo:3ks ovocia (jablko, pomaranč, mandarínka) s jogurtom activia (biely)
O:kurací šalát s pečivom
alebo:natural ryža s mrazenou zeleninou
alebo:zapečený pangas so zeleninou
OL:acidko, kaleráb
alebo:jogurt, paradajka
V:nič :D nemám kedy

xy:)

ja jem normalne. niekedy viac, niekedy menej, nemam nic vopred poratane ani stanovene, zalezi od toho, co je v chladnicke. dam si aj sladke, aj pizzu ale iba obcas a nikdy to neprehanam, dokazem sa ovladat. nehladujem. ked som hladna som hrozne nervozna. ale je pravda ze fast food nejem vobec, ani smotanove omacky a tazke jedla nejem, lebo neznasam, ked mi je tazko na zaludku. a hlavne si nerozvrhujem jedlo dopredu, lebo uz len z toho som hladna a nervna.

pyrana

Tak ja sa pridavam k tym, co toho dost pojedia, v podstate som nikdy neskusala ziadnu dietu a asi by som si jedlo ani nevedela odopriet, ak by som chcela schudnt, tak radsej zacnem viac cvicit, ako menej jest, ja totiz veeelmi rada papam. Takze v podstate si stale dam na co mam chut. Ale tak napriklad vcera:
ranajky - dve hrianky so syrom, paradajkou a paprikou; desiata - croissant; obed: kura so zemiakmi,tatarska, fazulka s mrkvou dusena, salat. poobede kava alebo caj, niekedy k tomu cookies alebo keksik, ak neviem odolat. vecera - chleba vo vajci a potom som este mala strasnu chut na grenadir, tak som si dala. no a popritom pitny rezim, to je jasne. vahu ma uz asi 10 rokov rovnaku a sice 56kg a mam 167cm. Chodila som behavat 3krat do tyzdna, posledny mesiac som nejak zlenivela, tak som uplne prestala, ale zacnem znovu :-)

otazkaaa

aj ja prispejem svojim dnesnym jedalnym listkom....R o 9: jogurt, slnecnicove semienka a ovsene vlocky, D o 11:30 trochu ladoveho salatu s paradajkou, O o 12:30 slepacia polievka, ryza a kura na mede a ovoci, O okolo 15:30 trochu pukancov, pomaranc a o hodinu nato V: tu som sa nezdrzala a zjedla som trochu kurata z obeda s ryzou, potom celu mätu, 1 mandlu v cokolade a taku bielkovu placku s lyzickou hnedeho cukru, par vlasskych orechov a hrozienok....samozrejme popritom cely den pijdem vodu a nesladene caje, pohyb momentalne nemam ziadny, dala som si par tyzdnov oddych...inac som behavala 3 krat do tyzdna 40 minut....ked som prestala, zacala som priberat a to aj napiek tomu, ze po 18 vobec nejem

carey

tak ja napisem co som dnes jedla
R: 1cerealna kaiserka s ostiepkovou pomazanakou, paradajka
O: losos, paradajka, paprika
Ol: polku tvaroru s jogurtom
skora Vecera: 1 knakobrot, olomoucke syrecky a maly pohar kefiru

a este si asi dam okolo 19.00 daky syr, paradajka
(popritom pijem zeleny cajik, ovocne cajiky a vodu bez sladidiel )

xyzz

Tak pridám aj ja svojou troškou do mlyna, pojem toho naozaj veľmi veľa a dokonca pomaličky chudnem =)) alebo sa mi to len zdá =D Takže meriam 180cm a najnovšie mám 59,5kg, dneskajší jedálniček:
R: maličká bagetka s paradajkou
v škole: 2 chleby s pardajkou, snickers
O (bol asi pred hodinou): 2 knedlíky, kapusta, kúsok pečeného mäsa
a na večeru už neplánujem nič jesť, navarím si čaj. ale ako sa poznám, požerem toho ešte kopu =))

ale nemôžeš sa porovnávať s druhými, každý má iný metabolizmus, pozoruj svoje telo a jedálniček si zostav podľa toho =)

ladyinred

ja cez pracovný týždeä jedávam menej ako cez víkendy a vyzará to asi takto:
R: nič, len čaj s medom
D: káva 2v1 s mliekom
Obed: veľké jablko a zasa káva
Olovrant: jablko, káva
V: graham. rožok s bielym jogurtom a orechami
2.V: ovocie alebo biely jogurt s vločkami

Napriek tomu nechudnem ale vážim cca stále rovnako...asi mám už lenivý metabolizmus, veď druhí by pri takejto strave chudli:-(
Neviete mi poradiť prosím nejakú stránku alebo kontakt na niekoho kto robí profesionálne jedálničky na chudnutie?
Ďakujem...

mariaXB

Ahojte.Pridam sa aj ja.Ja toho takto vela nepojem,dobieham to cez vikend.Rano toho do seba vela napchat neviem,ale kazde rano aerobne sportujem a aspon takto som sa naucila urobit si nejaku zeleninku s varenymi bielkami alebo tak.Potom neskor si dam nejaky jogurt.Na obed len zbehnem domov a cim rychlejsie dam do seba volaco zeleninove s kuskom masa alebo tak.No a potom neskor po praci,kedze koncim skoro si dam polievku a ked sa mi rozbehne zaludok,tak je akurat vecer a mavam bud vselijake ryby,alebo kuracie maso s nejakou ryzou,alebo nejakymi zemiakmi a zeleninou.No a cez vikend to tie dva dni zvyknem dobiehat.Aj sa mi to dari dobehnut,vsak mam aj chut a nechudnem ani nepriberam.
Predtym som nejedla maso vobec a v podstate som zila na sacharidoch.Tiez som jedla takto menej ale skor sacharidy.Odkedy som zaviedla masko,tak som asi aj trochu tensia,aj ked na kg ani nie,len to vyzera inak,lebo mam viac svaly nez "zelatinu".a ani nemusim posilovat.Cez leto to bolo super,ale teraz mi je akosi viac zima.Bola som takato ista,ale makksia a viac to hrialo.hm,tak neviem,co je lepsie.akurat sa pohravam s myslienkou,ze si urobim trosku makkej hmoty,vsak v zime to pod satami aj tak nevidno.:-)

anna555

Ahojte,pridám sa aj ja,mám 55kg,už asi 5 rokov rovnaká váha o)

A takto to vyzerá u mňa:

9:30 väčšinou bebe keksy a pól litra neochuteného čaju,niekedy s domácim medom a citrónom,čaje bylinkové,alebo žihlava,pu ert,lapacho,mäta,medovka

10:30 v práci káva z automatu
od 12:30 do 14:00,podľa toho koľko mám práce,idem na obed a zjem ho tak do 25 min.(obedové menu v reštaurácii)
17:00 väčšinou ovocie,sem tam sladkosť
20:30 najčastejšie pečivo,s maslom,syrom(niva,ementál,hermelín-nie celá gramáž),saláma zelenia(parad.,uhorky,redkovky),opäť čaj ako ráno,niekedy aj polievku večer,mc donalds,ked idem k rodičom domov tak večer jem navarený obed a tak rôzne podľa chuti

Cez deň pijem neochutenú minerálku alebo džús