Žena v teplákoch

Príspevok v téme: Žena v teplákoch
axiana

ja to nechápem, v čom asi tak má chodiť žena doma, ked tepláky su tak hrozne nesexi a chlapom to tak strašne vadi?nebodaj sa tam má premávat v rifliach, či sukni? Ved tepláky su normalny typ oblečenia na doma, tak čo by ti chlapi chceli, aby sme chodili v kostýme aj doma? Ked som doma, tak si dám pohodlne tepláky, nehovorim o nejakých roztrhaných, špinavých a vyťahaných teplákoch, ale normálne pekné tepláky, čo mi sedia ako uliate. vy čo nosite baby?

jajka001_

ariame z toho vyrastie :)
inak som si vsimla ze tento nazor ze fuj baba doma v teplakoch maju hlavne mlade baby, teenagerky

rofl

ariame keby mam babu co sa doma cez den 3-krat prezlecie, a to este z pyzama do pyzama, tak by mi to prislo mierne komicke.

lost

Treba najst nejaky "lepsi strih" alebo co :)

ale fake rifle.. teplaky co len vyzeraju ako rifle/jeansy a ak si to nevsimne, tak mas nepriestelny dokaz ze je buran a ani nevie co chce :)

a co su teplaky? nejaka hranica a definicia? dnes uz existuje taky vyber (ale nie len slovnesko ale aj ebay a amazon a ine, Google is your friend) obleenia, ze za jeden zivot nie je mozne obzriet kazdu ponuku..

pre porovnanie z muzskej strany, ja mam doma taktiez teplaky, hlavne z dovodu ze naco si nicit drahe jeansy a (aj ked su velmi jemne, az ich na sebe obcas necitim), tak nechcem aby mi to doskrkalo sedacku :D

A bolo by vobec zdrave nosit jeansy alebo ine obtiahnute oblecenie po cely den ?

ariame

ja by som nikdy nechodila doma v skaredych teplkoch...je kopec sexi veci co sa daju nosit doma...a sexi pizama...ja ked som doma tak som stale v pyzame, aj cely den...hoci sa 2-3 krat prezleciem do ineho pyzama..ako mam chut...dam si nocu kesielku, alebo pyzamove nohavice a sexi obtiahnute tricko...atd

myslim ze baba by mala byt pekna aj doma a upravena

jajka001_

bibi vy musite mat dobre poplatky za kurenie...aha, vam to nevadi...tak nic :)
axiana, pekna baba je sexy aj v teplakoch