Chlapi, vedeli by ste si predstaviť vzťah s vyššou ženou?

7adka7

Ja mam priatela ktory je o mna nizsi ... mozno takych 10 cm .... sme spolu stastni, ale absolutne nam to nevadi .... lubime sa a to je zaklad

jankaaaaaaa

tiez mam 180cm a mala som jedneho priatela, ktory bol mozno o 5cm nizsi. a bolo to fajn, ale s vyssim je to ovela ovela lepsie, citim sa pri vyssom skvele, je to presne taky ten pocit ked ma muz zenu ochranovat a tak. pri tom nizsom som mala pocit ze ja som ta nadriadena vo vztahu. nevyhovovovalo mi to. a ten pocit ked ma muz obijme a mozem sa k nemu pritulit je proste nevymenitelny :)

xyzz

Nedokázala by som si to predstaviť. Pripadala by som si dosť divne a chlap má predsa ženu ochraňovať, a s nižším chlapom si to akosi predstaviť neviem =)) A to mám prosím pekne 180cm =)

milli11

jajka, to povedz ale jemu. Ja som tiez tvrdila nieco v tom duchu, ale.. Dovtedy som sa niky nestretla s tym, ze by chlapovi vadila ovela nizsia zena. On mal predtym take vysoke zeny. Okolo 180 cm.
No dobre, poviem aj ja.
Rozmyslala som, a nechcela by som nizsieho chlapa. Ja sa rada schulim do narucia, na tu velku hrud a tu by som ten blazeny pocit nemala a mala by som k tomu pocit, ze ma nedokaze dobre ochranit.