Hrčka pod bradavkou?

Príspevok v téme: Hrčka pod bradavkou?
Benko19

Ahojte mám 16 rokov, a pred týždňom sa mi urobila voláka čudná hrčka pod bradavkou .. bolí to len na dotyk a bojím sa že ide o nádor alebo čo .. možno len panikárim ale vedeli by ste mi povedať o čo môže ísť a či je potrebné navštíviť lekára? Prípadne ak to už niekto mal, či to zmizne časom .. ?
Ďakujem vopred za odpovede :)

Laura24

Ja mám 12 rokov, a to isté. Mám pod bradavkou hrčku ktorú nevydno, ale keď sa tam dotknem tajk ju je cítiť a trošinku sa hýbe. Ale nechápem tomu: Na druhom prsníku to nemám, a prsia mi ete nerastú. Prosím odpíšete mi?! :( :/

vanca552

Ahoj som Vanesa Martincova a nasla som si hrcku. Strasne sa bojim a dufam ze o nic nejde a ze je to len nejaka uzlinka. Zajtra idem k doktorke. A aby som nezabudla mam 11 rokov.

Lulu2011

my nemamme rontgenove oci ci je to vazne alebo nie, chod na ultrazvuk v tvojom veku to bude zrejme nieco nezhubne

dominoo 96

Ahojte mam 16 rokou a mam podobný problém ako niektory z vás. Zhruba pred 2 mesiacmi som si našiel pod pravov bradavkou akusi guľku alebo ako to mam nazvať. Dodnes som s tym do lekára nešiel, pretože to iste som mal aj minuleho roku, lenže vtedy som ten výrastok mal asi tyždeň a potom to samo zmyzlo. Chcem sa opytať či by som s tym mal zajsť k lekárovi a či je to vážne.

Za odpoved vopred dakujem :)

jjanica

Ahoj, určite bež k lekárovi. V 18-tich som si našla tiež hrčku pod bradavkou, nechcela som ísť ku lekárovi, pretože som bola v presvedčení, že nejde o nič vážne a bude to len uzlinka. Mama ma samozrejme donútila ísť k lekárovi a išlo o akýsi nezhubný nádor. Bola som na operácii a dali mi ho von. Nešlo o nič vážne, ale keby som nešla možno by už bolo neskoro. Nechcem ťa strašiť, dúfam, že pôjde len o spomínanú uzlinku,ale pre svoj vlastný kľud určite bež. Už v pondelok!!! :-)

Peter :)

ahoj ja mam 14 za chvilu 15 tiez mam daco take pod pravou bradavkou.... za par dni idem na 15-ročnu kontrolu.... tam to poviem pani doktorke a uvidime co sa bude diat... ale nemam az taky strach.... ako som pozeral vela deti vo veku od 13-16 rokov ma podobny problem

mato j.

Nepocuvajte to tu ja som si to cítal a odkladal som lekara potom pridem a idu mi to davat von a to mam 14 rokov tuto ta iba oklamu aby ti bolo lahsie .Hned ku doktorovi!!!!!!!!!!!!!