Balea kozmetika

casanta

Tak rozhodla som sa vyskusat...telove mlieko na normalnu pokozku..lepsie som hadam nemala, kura a hnede vlasy super, pletova voda paradna, taktiez kremy na ruky,podkladova baza pod make up v takom malom baleni ako su masky lepsiu som nemala, jednorazove masky na tvar..vsetky ma stipali okrem tej latkovej hydratacnej, krem na tvar na normalnu plet..super, mala som plet ako babatko, teraz som kupila sampon a kondicioner na hnede vlasy tak snad ma to nesklame.aj mna zo zaciatku odradzala cena..ze to bude somarina, ale musim povedat ze za super cenu aj super kvalita

eScarlet

ja pouzivam sampon, balzam a masku na blond vlasy a som velmi spokojna. takisto pouzivam sprchace a odlicovacie mlieko a taktiez spokojnost :)

laskonka111

Aj ja som už vyskúšala viacero vecí z Baley, telové mlieko, čistiace gély, pleťovú vodu, taká modrá na mastnú pleť je moja naj, masku na vlasy...všetko bolo super a aj tá cena je dobrá

Vanity

Ja pouzivam Balea kozmetiku,a myslim ze je najlepsia.Mam naozaj citlivu pokozku aj plet.Na vlasy pouzivam kondicioner marhula+mlieko,je uzasny:)Potom rôzne telové krémy,balzamy a tak.Je to fajn a navyse cenovo v norme.Urcite odporucam kazdemu.

sasskia

inac, daj si do vyhladavaca ...kozmetika Balea...a najde ti tam kopu diskusii na tuto temu. Tam si mozes vsetko o nej precitat, nazory inych na nu, odporucania na super vyrobky z tejto kozmetickej rady...tato tema tu uz viackrat bezala.

sasskia

Odkedy som si zacala kupovat Balea kozmetiku, som s nou nadmieru spokojna. Najskor som ku nej mala taky odmerany postoj, nakolko ma odradzala ta nizka cena, no na odporucanie inych a dobre recenzie na nu som si ju postupne zacala kupovat a....som nadsena.Zatial sa mi este nestalo, zeby sa mi nieco z nej neosvedcilo. U nej sa mi potvrdilo , ze nie vsetko drahe je aj kvalitne a naopak.
Ale poviem ti tak, ze kolko ludi, tolko chuti. Moze sa stat, ze tebe vyhovovat nebude, alebo nebudes s nou spokojna. Predsa len kazdy z nas ma inak citlivu plet, telo a rozne vyrobky preto mozu reagovat s telom, pletou inak.....Co vyhovuje jednemu, nemusi inym.