Muži chcú len fakt len jedno?

Slobodna

K**vy zo žien robia muži, ktorí vyhľadávajú sex kde sa len dá. Potom nadávajú na ženy, že sú k**vy :) a tí, čo nadávajú na ženy, že sú k**vy a ešte aj zlatokopky tak tí závidia tým bohatším chlapom, že majú a môžu mať lepšie vyzerajúce k**vy. Aach, ten svet je plný vtipných paradoxov :))

doubledog

kurviciek je vsade plno, len v BA sa mozu aj realizovat, kedze su tu bohatsi muzi.
tak sa sem stahuju za "pracou".

Iveta Michael

beskyd :)

Mňa Tvoje príspevky zatiaľ bavia a neprekáža mi to aj napriek tomu že som z Ba...asi to bude tým že nie som čupka ani vychcaná potvora a v živote by som nechcela vyžitého,opotrebovaného chlapa s prachmi.! Tá predstava sa mi len hnusí,ale môžemm ťa len ubezpečiť že aj u nás v Ba sa ešte nájdu normálne baby,hoci na druhej strane sa možno nemýliš lebo také mrchy sú v každom väčšom meste. A píš ďalej,ja ťa budem čítať :))

beskyd

bibi123, ty cim viac sa snazis mysliet tym je to vacsia sranda:) takze kludne ostan tym cim si a hlavne na mna neprestavaj reagovat svojimi poznatkami o tom koho som kedy oprel a kto ma chce a nechce, koho chcem ja a kde som sa narodil a tak:) taka si jednoduchucka az ma bavi ta citat, povedal by som ze z rovnakeho dovodu ako ludi bavi pozerat farmara, mojsejovcov a podobne hity:)

ean

ci mu v 45-ke zalezi len na sexe netusim ,ale mozno je problem v tom ,ze zena v 45-ke az moc splyva s bytovym zariadenim a zacne ju muz brat ,ako samozrejmost potom je to nudne a stereotypne a taktiez ,ked ho doma namiesto zeny caka nazhaveny detektor lzi a .......uf