odpustiť / neodpustiť

ta3

asi ho naozaj lubis, ked si mu dokazala odpustit a dobre si urobila, ze si mu dala este sancu lebo ja musim suhlasit s Doubledog, iste, opitost nie je ospravedlnenim, ale je predsa len akousi polahcujucou okolnostou, v opitom stave su zabrany, predsavzatia, sebakontrola velmi oslabene, vtedy je svet gombicka, nakoniec doslo iba k bozkavaniu, ostatni toho zvyknu navystrajat ovela viac, blahozelam Ti k Tvojej velkorysosti a zelam Ti, aby sa Ti niekolkonasobne vratila spat

mate59

takže z jeho strany je to vyriešené a ty mu odpusti s tým, že nezabudneš a ak by sa niečo podobné ešte raz zopakovalo, je definitívny koniec.

???

On sa na alkohol nevyhovaral. Proste len povedal, že ked je opitý, nepozna hranice. A hodila sa na neho ona... Možno sa fakt ani nestihol uhnuť alebo čo (ja neviem, jak dlho to trvalo !), lebo bol naozaj na mol. Ja som tam bola, len zrovna nie pri tejto udalosti... Priznal sa na druhý den a slubil, že už nebude piť, nakolko mu nestojí za to, aby ma stratil.

soffa

a co bude nabuduce ked sa opije a ty tam nebudes????to chces chodit vzdycky s nim niekam aby sa to nestalo???zvalovat veci na alkohol je jednoduche,ale clovek by nemal pit ked to nevie....

lienocka2808

Clovek ked je ozraty tak robi take veci, ktrore by chcel robit aj za triezva, ale nema na ne odvahu.
Takze nejake zvalovanie na alkohol je bezpredmetne.
Skorej by som priviala otvorenost a potom by som mu odpustila, v zivote su ovela horsie veci.(dlhodoba nevera)

rozumiem ti

alkohol uvolni to, co sa za triezva usilujeme potlacit. a clovek neurobi nieco, co by sam nechcel.

kazdy mame svoju dobru a svoju zlu stranu. ty si dostala moznost vidiet aj tu zlu u svojho priatela. rozhodni sama, ako s tym nalozis.

Iveta Michael

Ja súhlasím s názorom bibi123 v tom,že ani opitý človek nerobí to čo vo svojom vnútri nechce...
Neviem teda,ale mne by to padlo zaťažko..neviem či by som mu odpustila..vďakabohu som sa v tej situácii neocitla...prepáč.