nahe zeny

Príspevok v téme: nahe zeny
siimi

tak som rozmyslala o jednej veci a zaujimalo by ma co si o tom myslia ostatni, aj chlapi aj baby. zdalo sa mi ze sa nejako stalo bezne ze stale viac zien si nechava nafotit nahe fotky, ked tak prechadzam rozne stranky, casto tam vidim spravy o akychsi novych hniezdach, co sa v podstate nicim nepreslavili, len tym ze sa odhalili v roznych panskych casopisoch a pod. samozrejme viem, ze chlapom sa to paci ale zaujima ma, ci sa vam to zda az take normalne, ze tolko mladych dievcat to robi?

User_37597

normalne? asi nie...ja by som to urcite nespravila.kazdy ma nejaku uroven a hranicu no a toto presahuuje vse...

ffft

ono to zalezi od viacerych faktorov
fotka moze mat rozny vypovedny charakter podla toho ci je to glamour, akt, alebo porno a takisto zalezi ci je to pre domace pouzitie alebo to niekde clovek zdiela
Pri glamoure sa asi nikto nebude pozastavovat ked sa snou podelis s okolim. Ale aj akt sa da nafotit tak ze moze byt krasny a nic neukazuje a pritom ukazuje. Velmi zalezi od fotografa. Aj ked obe tieto fotky su krasne prepokladam ze vacsina ludi by si tuto prvu nechala len v domacom archive ale tuto druhu by kludne ukazali kedze nanej je vidno priblizne tolko ake ked je zena v plavkach. Takze nieje fotka ako fotka a zalezi nielen od fotografa, svetla, ci modelky ako bude konecny zaber vyzrat..

lost

Ale tak pre zabavu si to mozno niekto chce fotit aby sa v dochodku mohol zasmiat / zaspominat si ako to bolo za mladi...
Ale to by potom nedaval na internet, nepredaval by to, neukazoval kamosom atd..
Ale dal na bepecne miesto niekam ulozil atd :)
predpokladam..
Tak ale 100 ludi 200 chuti ..

lost

Relativne normalne..
Ono co je normalne dnes, vcera, zajtra? :)
To sice netusim, avsak myslim si ze fotit sa v takej forme je divne, urcite nie normalne, pretoze ak by to bolo normalne, tak by sme tak chodili aj v lete na ulici, ci nie ?
Ale co uz, necha sa fotia akokolvek len chcu..
Ak by som mal nejaku priatelku, jednoznacne by som jej fotky nemal v mobile napriklad, tak ako to pocujem (a hlavne citam na nete) ze ludia nosia. jedine ak by na tom TRVALA, ale potom by som zacal pochybovat o zmysle vztahu..
jednoduchy dovod, co ak stratim mobil..
Mne by uz znacne prekazalo stratit CISLA v mobile a nieto este FOTKY najblizsej osoby :D
Ono je to take diskutabilne.. Ludia si proste chcu uzivat, respektive uchovat mladost tak dlho ako sa len da, pochopitelne si na plet nanasaju zopar barelov ropy a chemikalii, ale niekto sa len proste odfoti a upravy do dokonalosti.
Avsak to uz podla mna nie je ta osoba, akakolvek uprava uz nie je ta REALNA osoba..
Tym podla mna odpadava vyznam, tym padom taketo konanie znamena zit vo snoch a nie v realite..
Ale najvacsia haluz je, ze "dnes" sa odfotia je cloveka X, lebo ho miluju nadovsteko, a o rok-dva neskor uz pre cloveka Y, lebo ho miluju nadovsteko..
Pripada mi to take divne, (nie je to odsudzovanie z mojej strany), ale proste ako mozem pouzit take extremne silne slova len tak a potom konat pravy opak ? :)
tym padom slova prestavaju mat akukolvek vahu.. potom je slovko "kkt" to iste ako "kamo" .. alebo co ja viem.. proste divne :D