Antikoncepčná náplasť

Monika.lapsa

S Lisvy som spokojna, mam ju od januara, tusim to bolo uplne nove vtedy. Nepribrala som, prvy mesiac som kusok spinila, ale uz sa to upravilo. Bola som skepiticka ked mi to lekar ponukol, ale nelutujem, skor naopak, odporucam. Velke pohodlie.

mrslazarova75

Ahoj, ja uz dva mesiace uzivam Lisvy, som s nou velmi spokojna, je priesvitna, mala a ma nizke hormony... vraj najnizsie na trhu... nespinim, nemam bolesti hlavy a a ni prsnikov... zatial fakt spokojnost... a o pohodlnosti ani nehovorim

helka75

Mam novu naplast vola sa Lisvy,ktora ma priaznivejsie zlozenie a aj lepsiu cenu ako ta starsia evra. Lekar mi ju navrhol lebo mam citlivy zaludok a hormony z naplaste sa vstrebavaju priamo do krvi, nie cez zaludok. Takze som spokojna, dokonca menzes mam slabsi a ovela menej bolestivy.

Petulka66

ja sa len chcem opytat, ci nahodou neviete, ze ked som alergicka na leukoplast,tak ci z toho vyplyva ze budem alergicka aj na antikoncepcne naplaste :)

RNG

sisina, podla statistiky je chemicka antikoncepcia ucinna samotna na 95%. Kombinovane sa kondomom je to prakticky vylucene s tym otehotniet.
Takze tvoj lekar je na velkom omyle.
V USA sa pouziva chemicka antikoncepcia casto, lebo si zeny nechcu znicit normalne hormonalne hladiny a tym aj telo.
Lekari aj tu v USA samozrejme nahovaraju na rozne HAK, vcitane injekcnych(raz za mesiac injekcia s postupnym uvolnovanim), lebo vtedy vidia ovela castejsie pacientky s roznymi problemami, casto ako vysledok z HAK.
Moja zena pouzivala chemicku antikoncepciu vyse 20 rokov a okrem porodu a dvoch mamografii na co ju nahovorili nikdy viac nebola u gynekologa, lebo nemala ziadne problemy.
Kontrola prs hmatom na hrcky je bezbolestna, nie je skodliva ako mamografia a dostatocne presna.N aproti tomu jej kamaratka pouzivala vnutromaternicove teliesko, bola u gynekologa aspon 3 x do roka, otehotnela s vnutromaternicovym telieskom a mala rizikovy porod.
Takze tolko na adresu gynekologov a ich rad.

evka1224

ahoj, niekde som citala ze antikoncepcne naplaste znizuju chut na cigaretu. (da sa odvyknut od fajcenia) Je na tom nieco pravdy??

neva

Katuška 305 neblázni!!!!! To máš, to isté akokeby si každý mesiac využívala 2 balenia hak.
Ak sa chceš naozaj poistiť, tak použite ešte kondom, alebo pharmatex.

majkaaa

stanka, potrebujes recept, ale ak si pohladas myslim forum tu na tejto stranke, ktore sa vola podla tej naplaste - evra alebo taky nazov toho fora, tak tam to niektore holky ponukali na odpredaj,lebo im ostali zvysne z roznych dovodov, tak si skus pozriet.. ak si nemala este ziadnu antikoncepciu, nezabudni, ze u doktora za vysetrenie zaplatis za to prve 500 sk

romca1988

no ja som používala tabletky triguilar. a teraz mi doktorka poradila ten krúzok vaginálny ale mne sa vobec nepáci citim ho pri styku neviem ci ho mam dobre zavedeny ale mam ho strasne nizko a zle sa zaklada.. a stál ma 400sk, ale asi si dám náplaste