chora a herpes

JozefTest

Môj syn si zastavil vyhadzovanie herpesov typu 1 na perách a manželka herpesu typu 3 na chrbte a inde pomocou biorezonancie.
Už pol roka nemajú s tým žiadny problém.
Vrelo odporúčam skúsiť.
Zavolajte na 0908 845084

radomil

Ahoj,
mam znamu ktora si riesi nadvahu pomocou odkyselenia organizmu. Uziva jeden mineralny doplnok a jeden vynikajuci caj. Tieto spolu telu dodavaju tak potrebne zasady a caj velmi dobre precistuje. Ako dalsi efekt sa dostavil prave ucinok na herpes. Odkedy tieto dve veci uziva nema ziadne problemy s herpesmi na ktore donedavna trepeli. Okrem toho poznam este jeden takyto pripad u dalsej pani.

RadkaMala

ahoj mala by si preventivne uzivat koloidne striebro pripadne si vstrieknut KS aj do nosa. Odporucam pozriet stranku Koloidne.sk Velmi kvalitne a ucinne!

RNG

Je plno virusov, ktore nosime v tele stale a pri oslabeni sa nam zaroven oslabi viralna imunita a prejavia sa.
Temy na virusy tu bezali mnohokrat.
Inac jedna sa o HSV1 a HSV 2 virus(herpes simplex) , co sposobuju opary.
HPV virus(human papiloma) sposobuje rozne typy bradavic, od beznych na rukach az po condylomy na genitaliach
Vsetky virusy nam skodia vselikde v tele, ked im dame moznost a dovolime, aby sa nam znizila viralna imunita.
AQj to tu bolo spominane mnohokrat a najdes to aj na nete Google.sk ked tam zadas slovo viralna imunita alebo herpes, a ak chces vediet, co som na to radil od roznych lekarov , daj tam aj rng do vyhladavaca.

mate59

niečo na ťa lezie,ale organizmus sa s tým popasuje a nie si chorá.Ale máš HPV,toho sa nezbavíš do smrti a prejaví sa to vyhodením oparu na pere.Použi zinkovú masť alebo Kosmín,masť na opary.