Plodne dni a tehotenstvo

Príspevok v téme: Plodne dni a tehotenstvo
barbinka99

Dobry večer chcem sa spytat a dat si poradit ...a ziadne blbe komentare ...vies do coho idem ....posledy menzes som mala 26.11.a v sobotu 11.12. som mala nechraneny styk priatel sa do mna spravil lebo uplne mu vypadlo ze uz neberiem antiku ..lebo som je nedavno vysadila kvoli zdravotnych dôvodov ...takze som mala asi plodne dni ...tak mi to vychadza ...na escapelle som nemala moznost lebo som mimo mesta ...chcem sa len spytat po kolkych dnoch mi ukaze tehotensky test pravdu a ci je moznost ze by som neotehotnela ...mam sa objednak ku gynekologovi ci je to este skoro ...dakujem ....za vsetky dobre rady dakujem :)

barbinka99

Maja...no ja neviem ci ma verit ze nebudem tehotna kus sa bojim :/ no viem ze ten kto sa snazi tak sa mu to nedari ale ten co nece tak ma:) no uvidiim menzes mam dostat 24 tak uvidiim ci dostanem ...a potom si spravim test ...na babatko...si myslim je skoro lebo mam 17 ochvilku 18 ale tak priatel sa uz tesi a nasim som to povedala do predu ze keby nahodou som bola :) tak neviem teraz no :)dam este vediet co a ako:)

maja.a

No je možné aj to, že by si neotehotnela... my sa snažíme o bábo už druhý rok a nie som tehotná :) Tehotenské testy sú také, ktoré si môžeš urobiť už piaty deň po styku, ale vraj sú spoľahlivejšie tie, ktoré sa robia po termíne menštruácie, vždy je lepšie robiť si ich ráno, vtedy je najvyššia koncentrácia hormónu HCG v moči, aj keď je na testoch písané, že ich možno robiť v priebehu celého dňa. Gynekológ ti tehotenstvo potvrdí tiež až po očakávanom menzese, na usg to uvidí až cca. 10 dní po termíne. Držím palce, daj potom vedieť, ako si dopadla.