Dr.Nona

dugi

Zdravím vás, ja som sa stretol s týmito produktami už pred dvoma rokmi pretože moja 7 ročná dcérka ochorela-chrípka a po použití mnohých sirupov proti kašlu ju to neprešlo a veľmi kašľala. Dostal som typ na sirup Bariseen od Dr.Nony a aj keď bol naozaj drahý,kúpil som ho.Po dvoch či troch dávkach prestala kašľať a zbytok asi polovicu flašky som použil ked bol chorý syn. Úuuužasne zabral!! Potom som skúšal aj iné produkty, až som sa rozhodol že sa zaregistrujem a začal som robiť konzultanta. S úžasnejšími preparátmi som sa naozaj nestretol. Ak chcete viac informácii zdravie-drnona.euweb.cz

Lady-Russia

ahojte, k teme Dr.Nona
Ja a vsetci moji znami ktory vyskusali produkty su velmi spokojny a zvladli aj choroby ktore ani lekari nevedeli vyriesit.
zujmam sa o tieto produkty uz velmi dlho pouzivam ich a nic lepsie naozaj nepoznam, neviem ci si uz bez toho vobec dokazem predstavit zivot. a plus poznam aj ich marketing a je vynikajuci, spravodlivy a nejde hlavne o vnucovanie produktov pochybnej kvality, za ucelom zhrabnut peniaze.som o tom presvedcena. ak mate nejake konkretne otazky tak vam urcite pomozem napiste na mail. poznam velmi vela ludi ktory to pouzivaju, ak si neviete rady tak rada pomozem.
kto vyskusa pochopi...