krvacanie s konecnika

Príspevok v téme: krvacanie s konecnika
koala24

dobry den vsetkym!prosim o radu vsetkych ktory sa uz stretly s takym pripadom.Ja mam zaludocne problemy uz od nepameti mam lenivy zaludok ktoremu sa vobec nechce travit.ale teraz mam iny problem zacala som krvacat s konecnika,nie silno ani stale ale nasla som si na toaletnom papieri krv,potom ked som sa stale vytierala trocha som mala,ale na druhy den nic.alebo aspon som to uz nevidela,ale je aj pravda ze mam trocha problem so stolicou niekedy mam tvrdu inokedy riedku,krv v stolici nemam ani hlieny.

koala24

predovsetkym vam dakujem za rady.neviem ci sa mi to krvacanie opakuje mozno aj ano len som si to nevsimla,tiez ma hrozne naduva a vetry vypustam len tazko.,moze to suvysiet tiez stymi zlcovodmi?nasadila som si tiez cipky na hemeroidy tymi nepokazim nic,preventyvne!!

koala24

neviem ci sa to opakuje mozno som to aj mala inkedy len som to nezbadala.nasadila som si cipky na hemeroidy mozno aj stym nieco bude tak preventivne stym nic nepokazim,tiez ma hrozne naduva a vetri len tazko vypustim moze to byt tiez priznakom zlcovodmi?dakujem vam za rady

radomil

ano aj si myslim, ze by sa mohlo jednat len o nejake poranenie sliznice. Na upravu travenie
by som Ti vedel odporucit jeden vynikajuci mineralny doplnok upravujuci pH v tele a jeden caj, podporujuci traviaci a lymfaticky system. Tento caj podporuje aj dobre vyprazdnovanie.

mate59

krv bola pravdepodobne z poranenia nejakej žilky pri tvrdej stolici,ak sa neopakuje, nie je to nebezpečné.Pre makkú a pravidelnú stolicu dodržuj pitný režim,dostatok vody je základ,dostatok vlákniny v strave,dobrý je slivkový kompót,sušené slivky,figy.Ráno začni vypitím 3 dl vody,čaju, zakrátko by sa mala dostaviť stolica.