Milujem ich oboch

Príspevok v téme: Milujem ich oboch
Nicky277

Som absolutne zúfala. A moje svedomie mi nedá spávať. Viem však že si to zaslúžim.Milujem svojho priatela. Sme spolu už tak dlho. On planuje buducnost, chce si somnou zalozit rodinu. Ja by som tiez chcela, ale... Je tu ešte moj kolega.Vie že mám vztah a nezalezi mu na tom. Tvrdi ze je dovod prečo som snim v tej chvily a na nicom inom mu nezalezi. Milujem jedneho aj druheho, nechcem ich stratit. Moj priatel nic netuši. Nevie o tom ako sa mi stale rozbucha srdce ked vidim svojho kolegu, ci ked mi napise mail. Keby boli jeden celok tak by to bol jeden idealny muz. Obaja su ale uzastny, dobry, a miluju ma. A ja som ten najhorší človek aky kedy bol pretože im ublizujem obom. Aj ked jeden o tom nevie a ten druhy tvrdi ze mu na tom nezalezi- aj ked vidim v jeho pohlade trapenie ked poviem: Nemozem byt stebou pretože vtedy budem snim. ... Neviem co robit. Nemozem nechat ani jedneho ved by mi puklo srdce. :(((

sweet_lolitta

ludia si myslia, ze mat vela kamaratov je normalne, ze lubit vsetkych svojich surodencov aj ked je ich trebars vela je ok, ale milovat viac cudzich osob uz ok nie je, niektori tvrdia, ze to dokonca nie je mozne.
Ja si myslim, ze to mozne je a myslim si, ze na takomto holom fakte nie je nic zle. Laska stvorila tento svet a preco ju obmedzovat.
Ale je tu jedno velke ale. Laska a neuprimnost k sebe prilis nejdu. Ak s tym jeden z nich problem nema, to uz je polovica uspechu. Ale mala by si oboznamit aj druheho, nech sa moze rozhodnut - ako vas vztah bude pokracovat. To je uprimna laska bez lzi.
Nikde nie je napisane, ze ak s tym obaja budu suhlasit, nemozes chodit s oboma :))

danilo

myslis si,ze milujes oboch,nemilujes ani jedneho!jeden je pre teba istota,druhy ti dviha sebavedomie.s laskou to nema nic spolocne! som muz,mam doma partnerku na rizikovom tehotenstve,takze sex moc neprichadza do uvahy,nikdy by som ju nepodviedol,nestalo by to za to-lebo ju milujem.

rozumiem ti

nechces im obom ublizit? hm, nech rozmyslam jak rozmyslam, uz sa stalo. jedine, co mozes urobit je vyriesit si to v hlave, vybrat si. pretoze iba takto ich nebudes vodit za nos a ty sa prestanes trapit, padne ti kamen zo srdca.

ale v jednej veci tu davam za pravdu. daj pozor, ze ak by si sa rozhodla pre kolegu, musis si byt ista, ze ta/to chce aj on.

rebellin

Sedíš na dvoch stoličkách ale daj pozor aby sa nestalo že nakoniec zostaneš sedieť na holej zemi. Tvojmu kolegovi na tebe asi moc nezáleží, si myslím, ide mu zrejme iba o sex. Keby ťa ľúbil, chcel by ťa iba pre seba a nechcel by sa o teba deliť s nikým. Ja určite nie.

macka26

v kazdom pripade by si to mala vyriersit.lebo ako pises nechces im obom ublizit, ale mohlo by to dopadnut tak ze nakoniec ublizis len sama sebe...