Pantene aqua light

Príspevok v téme: Pantene aqua light
casanta

Dnes som objavila v dm novy vyrobok zn.pantene a to novu radu pantene aqua light.Ma velmi pekne balenie, sampon, maska, kondicioner a dvojzlozkovy vlasovy sprej. Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s touto radou a ci sampon a ten sprej obsahuje silikony. Snazila som sa vycitat to z obalu, ale akosi som z toho nic nevycitala:)

zuzi74

Ten dvojzlozkovy sprej naozaj krasne vonia na vlasoch, aj sa vyborne rozcesavaju, ale mne robi moje jemne vlasy este jemnejsie. Takze u mna sklamanie.

B-Barča

Každý človek ma iní typ vlasov a ja mám také pevné ku sklonu sa zamotávat a uzliť. Už som poslušala kadečo na lahke rozčesávanie ale zatial mi nič nepomohlo okrem balzamov z ktorých mi tak akurát maximalne padali vlasi nielen vo vani ale aj pri rozčesavani .. Možem povedať že z tohto spreju aqua light mám vlasi pekne rozčesané a hlavne bez kopy vlasov pod nohami a plnej kefy. Ďakujem že som našla niečo čo ZATIAL robí mojím vláskom dobre :)

Ivankaa

Ahojte kočky, ja mám doma ten dvojzložkový sprej na vlasy Pantene aqua light a musím povedať že som maximálne spokojná !!! Svoje vlasy mám nepoddajné vlnité a straašne husté a aj pomerne dosť suché.. tento sprej je úžasný ! ja si ho neviem vynachváliť.. Vlasy nádherne po ňom voňajú, sú lahšie a poddajnejšie, jemné na dotyk, lahšie sa aj rozčesávajú.. no proste fasa:)) .. a ešte aj za tú cenu ?!?! NENI O ČOM ROZMÝŠLAŤ :) ...DOPORUČUJEM ..:)

Emmlla

ahoj :) sampon mam doma aj s balzamom a sprejom na vlasy. samponik je dobry, pekne vonia a vlasy su lahke, ale nejaky vacsi objem som nespozorovala. balzam je prijemny. sprej je super, ked si ho nastriekate a vycesete vlasy su okamzite lahsie, poddajnejsie krasne vonaju :D za mna je tato nova rada dobra !

manda276

podla mna je toto uplne uzasny sampon...mam z neho krasne, hebke vlasy ake som pri inom este nemala...a myslim, ze mi najdlhsie vydrzia vlasy nemastne prave z tohto samponu...aj ta vona je krasna....asi sa k nemu zase vratim...ani neviem preco som skusala potom este ine...lepsi som fakt nemala...a kupim si rovno velke balenie :)

sona12225

Chystam sa na aqua light sampon a nature fusion koncicioner, ale este som neminula svoj elseve.
Obcas pouzijem maminu zelenu schaumu na mastne vlasy a menej sa mastia a maju vacsi objem.

masasko

začala som použivať Pantene aqua light, a je dost dobry. za posledne obdobie najlepsi sampon. použivala som aj Nature fusion, ale ten nebol až taky dobry. od tohto mam pekne hladke, hebke a leskle vlasy :)

Lady Victory

aj teraz v aprílovom "zdraví" je vzorka šampónu a aj masky..tak skuste..každy si musí najsť tu spravnu značku pre svoje vlasy :))