Nevnímam samú seba....

Príspevok v téme: Nevnímam samú seba....
BEKY*

Neviem, je to také divné...neviem či to pochopíte, ale skúsim to...
Ja proste....nevnímam samú seba...nevnímam, že tu teraz píšem...som ako telo bez duše...začalo to na jednomm školskom výlete asi pred 8 rokmi...vtedy to bolo prvý krát...ale keď som prišla domov, bolo zase všetko OK...potom sa mi to stávalo častejšie - na výletoch, kúpalisku....no tento rok, pred letom sa mi to stalo už asi na veky....Viem, myslíte, že som na drogách...že som blázon...asi som...A rozumiem, ak to nepochopíte...nikto tomu nerozumie....ale, ja strašne zabúdam,som nemotorná, často bývam zahľadená, zamyslená, nemám trému - lebo nič nevnímam...moje telo pracuje, lebo MUSÍ....a mňa to už nebaví....vážne...

Preto sa vás chcem spýtať, existuje nejaká taká choroba?
Myslím si, že mi odumierajú mozgové bunky...ale to si samozrejme len myslím...

ahjaj

stalo sa to aj mne, dvakrát, raz po úraze, a druhýkrát, som bola v extrémnom vypätí a šoku. V oboch prípadoch v ohrození života. A potom, ako sa to všetko vyvinulo, akoby som to nebola ja, upozornili ma, čo mám robiť a tak, tak som to robila a spamätala som sa o niekoľko hodín.

Clovek11111111

Ahojte,ako som už pozeral na tejto stránke twnto problém ktorý mám ja má viac ľudí.Ešte som mladý,nemám ani 18 ale asi pred 3 alebo 2 rokmi som začal okolitý svet vnímať inak.Do teraz mi to až tak nevadilo ale včera sa to asi zhoršilo.Proste som zrazu zacal skoro nevnimat svet okolo seba.Strašne som sa bál,a teraz keď to píšem sa mi to stalo znova.Som tak trochu hypochonder ale toto je už veľa.Cítim sa proste ako keby som bol v sne a ako keby som bol iba stroj.Je pravda že v poslednom čase som bol dost často v strese.Nemôže to mať aj niečo spojene so zrakom?Lebo nosím okuliare.Trochu mi na to aby som trochu znova zacal vnimat pomaha to ze ma nieco odreaguje(film,alebo ked sa s niekym porozpravam)prosim napiste mi na toto svoj nazpr a ci sa s tym da nieco robit.Dakujem

marcelina78

svetlanablog.nazory.eu
inak aj ja uvazujem o vymene plomb, tazko zistit, ci mam depresie a uzkosti a pocity odpojenia z toho, ale musim postupne vylucit aj tuto moznost...

marcelina78

derealizacia.wgz.cz
pozri, moze to byt aj z tohoto, niektorym ludom to sposobuju amalganove plomby, niektorym sa to spustilo po preockovani, aj ockovacie vakciny obsahuju tazke kovy jedovate, aj ked vravia ze v neskodnej miere, ale coraz viac je deti s psych. poruchami, tak z coho to potom je...Nehovorim, ze to mas z tohoto, ale moze aj tam byt problem..

nijaky26

lussska, u mna je to vsak problem kt trva niekolko rokov. Z casti som si ho zapricinil aj sam. Mam aj viacero problemov, ale streta sa to vsetko v jednom, v oslabenej imunite.

lussska

toto presne sa mne stalo tiež na školskom výlete ale ako som prišla domov tak to prestalo...asi 2 krát...nechápem tomu doteraz a nejako som sa tým ani nezaoberala...ja ťa chápem..

nijaky26

do googla som si dal nejaky nazov, uz neviem aky, ale zistil som, ze pravdepodobne korenom tohoto celeho mojho problemu je velmi oslabena imunita. z toho je ta nesustredenost, ten pohlad do blba a aj ekzem na tvari. mam cele cervene lica. da sa imunita liecit homeopaticky? alebo ako inak?

Meretseger

Jaj, to neviem:) Čo tak skočiť za psychológom? (Viem, že to znie už priam otrepane, ale na to tu sú, no nie?)