preco muzi ublizuju zenam?

nyky20

Ja si myslím to isté ako bibba. Poznám síce veľa chalanov čo ublížilo babám, ale čo je ešte smutnejšie tak baby dokážu ublížiť ešte viac ako chalani.

Kto chce niekomu ublížit cestu si nájde vždy. Je jedno, či je to baba alebo chalan. A bolí to rovnako či si baba alebo chalan.

delphia

paradoxom je, ze ti muzi ublizuju svojim zenam inymi zenami. a tie casto tiez maju svoje rodiny- teda svojich manzelov. takze rovnako su svine niektori chlapi, ale aj zeny. zalezi od charakteru a priorit jednotlivca.

uhlie

Ale ved tu o nic nejde. Muz moze mat priateliek kolko chce a ziadna mu v tom nemoze branit. To si len zeny myslia, ze vsetci sa musia spravat, tak ako oni chcu.

rozumiem ti

uhlie: och, pan sa urazil?! no tak to mi strasne NIE JE luto :)

lost: myslim, ze je v tom vela premennych.. z ktorych sa sice da vypocitat najvyssia pravdepodobnost, no nie stopercentna istota :) prevazne je to o prioritach, charaktere a hodnotach.

lost

Hmmm :)

A co tak u psa? :D

Ale no jo, v zivote nie je nic iste :)
A niekedy ani muz sam seba nepozna :)

Hold... asi to tak ma byt...

Zivot by bol asi nudny ak by bolo vsetko "iste" :)

jajka001_

lost - aj ked das najlepsej a lubiacej zene na svete vsetko , tak sa moze stat, ze ju to omrzi, lebo zeny su potvory nepredvídateľné /nie ze by nimi chceli byt alebo ze by na tom bolo nieco zlé ,nevyznajú sa ani samé v sebe/ láska nie je konstantná, kvet zasadis, polievas, hnojis podla pravidiel a dostanes ocakavane vysledky na cca 90%. u zeny nic take neplati :)

lost

A co ak muz venuje zene tolko lasky a casu, od pozornosti az po cokolvek co je v jeho ludskych silach mozne dat. Aj tak je ocakavatelne ze dostane opestrenie vztahu vo forme podvodu z nejakeho zahadneho dovodu? :)

(Zaujimave ze sa prave ja pytam, ked si zvyknem vsetko prepocitavat do cisiel :D odhadujem ze sanca "je nenulova" ale clovek nikdy nevie a kazdy nazor je dolezity :) )

rozumiem ti

Nuz, a ked vy chcete byt teda priatelom so vsetkymi, tak v prvom rade prestante podjebavat, lebo takto sa priatelstva nerobia, ani neudrzuju. Potom my nebudeme mat dovod sa stazovat :)