Vianoce

Príspevok v téme: Vianoce
D.E.

Typické. kopec jedla, koláčikov, tamtoho hentoho. parádne som sa držala celý večer. cez deň som jedla normálne aby som nepociťovala hlad, večeru som si dala menšiu ale plne ma nasýtila. ale čo to. všetci išli spať. na mňa sa tie tácky usmievali. ani neviem ako a už som držala tie odporné koláče v ruke. ešte som aj chorá a vravím si nebudem si zbytočne dráždiť hrdlo aj tak ma už ide trafiť šľak. a už som bola 2,5 týždňa čistá. lenže to sú len také argumenty ako keby neboli. tá pažravosť je k_rva silná. boha. nebudem sa tu ľutovať, že som zas zlyhala. viem zlyhanie občas príde. ale vôbec nemuselo. mohla som počkať do rána a zjedol by to brat. sama si za to môžem. kriste. mozog uvedom sa vzchop sa! baby (a chalani) mne sa chce smiať. nevadí. bol to zlý deň (áno Vianoce sú sakra zlý deň). prídu lepšie. stačí sa odreagovať. vypadnúť z domu, nemyslieť na jedlo (bože tak sa teším ako si dám na raňajky ten čerstvý ananás :D ) a všetko je ok. nech je tu jar. chcem športovať, čo sa dá v takomto počasí. to je tak ťažké prestávať s troma zlozvykmi naraz (bulímia, cigarety, okúsanie nechtov) ale ja tom dám. som predsa cieľavedomá ženská no nie? nevzdávame sa. (musela som sa vykecať). The END.

[zruseny22]

Milá D.E. To sa mi na Tebe páči, prečo nezačať hneď? Na čo čakať až do pondelka, alebo do Nového roka? Nevzdávaj sa, bojuj!!! Stojí to za to. Aj zdraví ľudia sa v týchto časoch prejedia. Ide sa ďalej. Držím Ti palce.

D.E.

pretože už ma nebaví schovávať sa pred priateľmi, že nejdem von lebo mám ksicht opuchnutý ako po alergickej reakcií, že oči mám o polovicu menšie a keď sa smejem skoro žiadne nie sú, že už nemám krásny biely úsmev, ktorý mi závideli, že moja vždy snedá pokožka, je bledá, že moje vždy husté vlasy, ktoré chválil kade kto, sú redšie a zvädnuté. Keď som začínala s bulímiou čakala som lepší efekt. že lusk prstami a moja postava bude mať zvodné krivky, ktoré budem ukazovať v obtiahnutých šatách. a ako som skončila? v bratovom tričku a teplákoch. pri kope jedla a prejedení sa a následnom zvracaní. teraz som pred počítačom. a zajtra budem tiež len doma a nebudem so svojimi ako ostatní, lebo dnes som nevyvracala všetko, keďže som sa tak v strede uvedomila a zajtra budem asi o 3kvadrilióny väčšia. ešte mám aj svoje dni. čiže efekt nafúknutia stopercentný! no a. nech som už aká som ďalej taká nebudem. zmena. žiadne on nového roka, od pondelka. od teraz.