tlačiareň

Príspevok v téme: tlačiareň
zuzka.m

ahojte, potrebujem sa poradiť. Rozmýšľam nad kúpou laserovej tlačiarne, no neviem sa rozhodnúť... Som v 4 ročníku na vysokej škole a tlačiareň, ktorú mám nestíham doplňat. Musím kupovať aj farebnú, aj čiernu náplň, aj ked potrebujem tlačiť len čierno. Ako pozerám na internete, tlačiarne sú dosť drahé- 100 EUR minimálne a neviem či sa mi to oplatí, mám už len posledné dva roky a potom pravdepodobne by ostala nevyužitá. Napadlo ma, že teraz sú určite výpredaje, a možno by som mala šťastie. Vie mi niekto poradiť, na čo sa zamerať? Nechcem nič extra a ani nejak kvalitne nemusí tlačit, potrebujem ju len na tlačenie textov, čiernobielu. Dôležité je pre mna, nech nápln vydrží čo najviac a nech nie je veľmi drahá. Ďakujem

visitor

ja by som kupil nejaky ciernobiley laserovy samsung - do 70 eur sa zmestis a toner vydrzi dlho.
atramentovu by som nekupoval, ked nepotrebujes.
len potom ta informujem, ze novy toner - originalny(vyda ale na viac stran ako ten dodany pri kupe) stoji 50-60 eur.

Brother DCP-1512

ahoj, ja som si počas vš kúpila laserovú tlačiareň za nejakých 80 € z eshopu, náplň stála okolo 15 € a menila som ju po vyše roku za novú a to som do školy toho veľa tlačila, dokonca niekedy aj známym veci. nikdy s ňou nebol problém... používam ju doteraz... ak to bude pre teba atraktívne, myslím si, že nebude problém nájsť si stránku, kde ju majú najlacnejšie. :) ako tak pozerám, asi nebude zlá, keď jej po pár rokoch ešte neklesla cena :)

Jefitto

OMG, shit tlačiareň dneska kúpiš za 25€... a to ti bude bohate stačiť. Nejaké HPčko lacné... keď sa minie toner, je výhodnejšie kúpiť pre si novú tlačiareň ako toner... ;)

Píšeš, že chceš tlačiť len čiernobiele texty... prečo potom tá tlačiareň musí byť silou-mocou laserová?

susana2

Tlačiarne sa dnes dajú kúpiť za celkom dobré ceny, potom si pozrieť treba aj náplne, aby si mala predstavu koľko to výde keď budeš predsa len kupovať častejšie, napr. tu www.naplne-do-tlaciarni.sk sa môžeš pozrieť na výber náplní, hlavne preferuj originálne.