19 ročná neskúsená + 30 ročný ?!

kotatko8

Juuj, tiez som do vztahu vstupovala ako panna a medzi nami bol este vacsi vekovy rozdiel a sme spolu doteraz a nemame ziadne komplikacie a nehadame sa... Ale u kazdeho je to individualne, tak prajem vela stastia ;)).

diklidia

Ďakujem za rady ,teraz je preč , na služobnej ceste.Tak mám aspoň priestor premýšlať.Ja si s rovesníkmi nerozumiem ,nudia ma a desí ma ich nezodpovednosť.

mackopu

Ked ta ma naozaj rad, tak ta nebude do nicoho nutit. Ale racej si zisti co je to zac. Pretrtkal 30 rokov a teraz ho uz ziadna nechce, tak to skusa na 19ku. Jaky je ten svet zkazeny :D

StarýPaprika

jana maria - Takže by ti nevadilo mať mladšieho o taký (pre mňa veľký) vekový rozdiel?

jajka001_ - mentálne sadnú, tak ano baby dospievajú skôr (aspom sa tak hovorí) ale sú aj chalani ktorý sú vyspelejší na svoj vek, možno ich je pomenej ale sú.

jajka001_

ale hladaju, stary paprika, ale iba na sex :) na co ine by uz mohli byt taki mladi pouzitelni:)
kym verzia mlada baba - starsi chalan je skor prijatelne, aj mentalne si skor sadnu :)

StarýPaprika

Je len zaujímavé, že sa to nedá aj naopak, že chalan by mal 19 a žena 30. To by akože tiež mohlo byť zaujímavé, ale myslím, že nemožné lebo baby nehladajú mladších a ak aj áno tak nie s takýmto rozdielom. Ja mám teraz 19 a neviem si predstaviť mať nejakú 30 ročnú, aj keď ako hovorím mohlo by to byť zaujímavé.