Nekonečný výtok

Príspevok v téme: Nekonečný výtok
aďuška

Ahojte,chcela by som sa poradiť,kto má podobný problém.Už niekoľko rokov mám silný,hustý,zapáchajúci výtok.Všetky vyšetrenia sú vždy v poriadku.Dokonca už mám tretiu gynekologičku,ale vždy to isté-som v poriadku.V poslednej dobe mávam aj svrbenie pokožky okolo pošvy asi týždeň pred začiatkom menštruácie.Doktorka mi povedala, že je to celé asi kožného charakteru,nie gynekologického.Lenže tento problém ma neskutočne trápi a obmedzuje!Má niekto podobný problém?

secretkaa

aj ja mam dost casto vytok a stve ma to... JE normalne ze ho mam intenzivnejsi len pred menstruaciou? nejak som nevzdelana v tejto oblasti :( neviete poradit?

Genifer

mam 16 rokov a este nebolo dna kedy som vytok nemala....dost mi to prekaza a nie vzdy je rovnaky.Niekedy husty,obcas priesvitny a inokedy zapachajuci.Dost casto byvam prechladnuta a uz 2x som mala zapal vajecnikov a mnohe infekcie ktore boli preliecene,ale vytoku som sa nezbavila...

indiana

aj ja mam ,husty,on vyzera ako zlty,ale ked ho vezmem na papier, tak je skor biely ci priesvitny.ale nazapacha...no vadi mi.raz som to preliecila,lekarka mi povedala,ze je to zapal,ale len taky maly pri vchode do posvy. a znovu sa to opakuje,len teraz bez svrbenia. len vytok.