sampon Balea Pure+Fresh

wada1

no tak dievčatá, zrejme to je individuálne.... mne tento šampón perfektne vyhovuje. Mala som kedysi bohaté, husté a zdravé vlasy. Časom - kvôli používaniu fénu, stresu, hormonálnym výkyvom a iným veciam sa mi vlasy velmi pokazili, navyse upravené vydržali tak jeden den, na druhý deň boli hneď mastné a na koncoch ťažké a roztrapkané. Proste akoby boli zanesené aj od prostredia aj od prípravkov. Tento šampón mi dobre prečistil vlasy, sú nadýchané, jemné, vláčne, vyzerajú zdravšie a dlhšie vydržia svieže. Zo začiatku - takých 5 použití som si nevedela zvyknúť, niečo mi nesedelo, lebo som bola zvyknutá na husté, voňavé šampóny a kondicionéry. Ale po pár dňoch sa mi dali do poriadku. Na tie neupravené vlasy používam z rady Balea profesional - glanz uhladzujúcu kúru, len od pol vlasov dole, krásne ich vyhladí, ozdraví, fakt mi všetci vravia, aké mám super vlasy. Takže som veľmi príjemne prekvapená z niektorých nových výrobkov, kedysi som bola zvyknutá len na drahé značky a už som do svojej pleti a vlasov investovala vela penazí. Ďalej môžem odporučiť radu s hyalurónom. Pleťová maska power alebo ako sa volá. Ja mám 23a používam ju, perfektne hydraduje, vypína. Sem tam používam aj fluid z tejto rady, hlavne na dekolt alebo ked mám suchšiu pleť. Tento fluid mi aj trochu eliminuje viditeľnosť fľakov po akné. Takže je dobrý pod make up. Ešte jeden výrobok - belea soľ do vody na hohy. SUPER

shima2

Ja ho mám, zatiaľ som použila len raz a som spokojná. Je nezaťažujúci, vlasy sú nadýchané a prečistené. A mastia sa po ňom menej vlasy :-)

Ivuushka

ja som ho mala a poviem ti bol dobrí ale nehodí sa na časté umívanie (teda aspoň mne nie) .. po dlhšom a častom používani som mala z neho úplne mastné vlasy .. takže si ho kupuj podľa toho ako často si umívaš vlasy :)) ..