prosim pomoc!!!!!!!

StarýPaprika

A čo keď ťa pozná? Buď jej povieš, že ťa obťažuje alebo ju vymaž a hotovo, to je taký problém?

silviklh

a co ked ta pozna,nechapem,preco ju nevymazes,chlapce,musis byt tvrdy,alebo jej povedz,ze nic nechces!!!sam si za to mozes,tak sa mi zda,lbo si makky a dievca je trapne,ked sa takto vtiera

Flow333

To je fakt strasna tragédia. Pomoc. V živote ešte asi nevieš čo sú problémy keď k takejto banalite napises prosiiim pomoooc

Turcin ponic

ach Viktor, mat ja Tvoje problemy, od radosti by som to dievca pomiloval. Tak nad tym premyslam a nieje mi celkom jasne ci sa ty vlastne chvalis alebo stazujes. Pokial nemas Facebook v popise prace, tak sa na to mozes z vysoka vykaslat. Neviem kolko mas rokov, ale v realnom zivote sa podobne nedorozumenia neklasifikuju ako problem. Vyprdni sa na facebook a a chod si radsej s kamosmi zahrat futbal - urcite ti to viac prospeje :)

Janulik33

Viktor,
neviem akym sposobom Ta obtazuje, ked o tom viac nepises.
Ked Ti to prekaza, napis jej a spytaj sa, o co jej ide, ze Ti je to neprijemne a chces, aby s tym prestala. Uvidis, ci a co odpise.
Ak s nou vsak nechces komunikovat a ani ju vymazat, tak si v nastaveniach sukromia ju zablokuj a vsetko co Ti bude od tej chvile posielat, sa Ti uz nebude zobrazovat :)

kacenka35557

Typický chlapy , nevedia povedať do očí pravdu , však jej povec , že si s ňou nechceš písať alebo že ťa nezaujma.