Ideal lover

ellyy

Emhkar
skus ist na nu nejako psychologicky a posmelovat ju k tomu ze to nie je hanba, sepkaj jej do uska,treba skusat a neskor sa urcite odviaze :-)))

Emhkar

Ideal milenka!?

Asi ako Whee_ee :D :D :D

Ja mam rocny vztah a priatelku,koru lubim,ale tak moc by som chcel mat s nou vasnivejsi a odviazanejsi sex,ale bohuzial taka neni.Jej vychova jej to asi nedovoluje,vzdy bola vychovana,ze sex je nieco zle a zkazene a tak to aj dopadlo.Hanbi sa za svoje orgazmy a za prejav vzrusenia.

Oralny sex mam neskutocne rad,dokazal by som jej to robit aj hodinu,ale po 2 min mi povie,ze nech jej to uz nerobim,ze ju to nevzrusuje a viem,ze mi to docela ide,lebo moja ex si chvalila.

Oral od nej?

Nikdy a veci ako 69 si mozem akurat tak pozret v porne.

Podvadzanie nepraktizujem :D
A paradox je,ze orgazmy ma aj 3 behom 20 min a samozrejme,ze sa za to hanbi
Tak moc ju lubim a tak moc chcem,aby sa poriadne odviazala...

Mozno je chyba vo mne,neviem :(

whee_ee

No, takže je to strašne individuálne, lebo každému vyhovuje niečo iné, ale my s partnerom sme takí aktívni, obidvaja.. kto je v posteli dominantnejší sa strieda podľa nálady, niekedy je dlhé milovanie, niekedy len taká rýchlovka, oboje má svoje čaro. Snažíme sa trošku experimentovať, ja osobne sa niekedy trošku inšpirujem aj pornom alebo vlastnou fantáziou. Strašne rada mu robím orál, páči sa mi to a viem si to vychutnať, to platí aj naopak.. Občas sa ho spýtam, na čo konkrétne má chuť a potom sa mu to snažím poriadne splniť - ešte sa nestalo, že by mi bolo niečo proti srsti, ale keby áno, tak zase nasilu by som nič nerobila, lebo myslím, že ani partnerovi by sa nepáčilo, keby na mne videl, že niečo robím s odporom... a tak dáááále, to isté očakávam aj od partnera a aj to mám :) A keď je to všetko robené s láskou , tak niet o čom :)))) a veľa bozkávania.