Erekcia/kvapky lásk

Príspevok v téme: Erekcia/kvapky lásk
fuffik

1) kvapky lásky - nemôžem si pomôcť, ale ešte pred vyvrcholením mi z penisu vychádza v malom množstve táto tekutinka, ktorá ma neuveritelne serie. Už som skúšal pri súvislom onanovaní, od začiatku po koniec, nemenné tempo, že či to náhodou nie je spôsobené tým, že takmer pred orgazmom prestanem onanovať a takto to naťahujem aj 20x.. ale proste aj pri tom onanovaní konštantným tempom tam tie kvapky vyjdu.
- moja otázka, je to riešiteľné ? existuje niečo čo by mi pomohlo? alebo mi to je geneticky súdené ?

2) Aj keď som pre ženy príťažlivý, a doslova sa po mne lepia, niečo vo mne bolo, možno moje katastrofálne správanie, že som to nikdy nedotiahol so žiadnou až k sexu... Takéto obdobie od posledného sexu trvalo 2 roky. A po týchto 2 rokoch, som sa dostal k sexu s jedným dievčaťom a mal som problém, erekcia. Aj som ju mal aj nie, striedalo sa mi to v priebehu desiatok sekúnd.. Už som na nej ležal, chcel som ho vložiť dnu a zmäkol... potom mi úplne odkvecol a zase po chvíli som ho mal úplne tvrdý. Dakedy dávno sa mi to stalo, a bolo to od stresu (predpokladám), lebo keď som sa skutočne uvoľnil, a pohral sa napríklad s prsiami ženy, tak už to hneď šlo, poprípade nejaký ten alkohol predtým... No proste môj problém je taký, že akákoľvek drobnosť alebo detail spôsobí, že okamžite strácam erekciu. Napríklad keď si predstavím tie moje kvapky lásky - a to čo môžu spôsobiť, okamžite strácam erekciu. Alebo, keď si dávam kondóm alebo aj žena, tak mi úplne zmäkne a je to v háji a nejedna si myslela že to robím náročky, aby som ten kondóm nemusel mať, ale proste to sám od seba ..
- prosím vás, poradte mi, mne je jasné že som asi veľmi vystresovaný, ale tak ako mám potlačiť stres ?
ďakujem vám všetkým za rozumné príspevky

mary-anne

ved tie kvapky lásky sú uplne prirodzené, tak čo stresuješ kvôli tomu??!!
čo sa týka milovania, tam pracuje hlavne psychika a ked sa neuvolníš v hlave, tak to dopadne práve takto a penis zmäkne ..
skús menej masturbovať ...