ako precistit oblicky?

zuzkas

UROZEN - obličkový

Špeciálny urologický čaj s mohutným protizápalovým účinkom. Bylinná zmes z Jančovej a Zentrichovej apatieky.

Zloženie: pamajorán, zlatobyľ, vres, ihlica tŕnistá, praslička.
Príprava: 1 čaj. lyžičku zaliať šálkou vriacej vody, 10 min. vylúhovať, sladiť medom.

Krajina pôvodu: Česká republika
AG ČAJ OBLIČKOVÝ Čaj používame ako podporný prostriedok pri obličkových ochoreniach. Pije sa 3krát denne pred jedlom
www.liecenie.info

zuzkas

www.marpes.info Obličková diéta
Pri ochoreniach obličiek sa vždy dodržuje diéta na zlepšenie funkcie čriev. Okrem toho je vhodné jesť ľahkú stravu, energeticky bohatú na komplexné sacharidy. Ak sa liečite na obličky, nejedzte veľa bielkovín živočíšneho pôvodu. Celkový príjem bielkovín by mal klesnúť približne o tretinu. Na očistu a podporu činnosti obličiek je vhodné v lete počas týždňa jesť len melóny a sucháre. Na posilnenie činnosti obličiek je vhodná aj petržlenová, cibuľová a zelerová šťava. Pohyb zlepšuje činnosť pľúc a čriev a tým pomáha výrazne naprávať energetickú nerovnováhu v obličkách. Tak isto aj zdravý sexuálny život. Prerušovaný sex je vrahom obličiek a taktiež aj každý nesúlad v oblasti zdravého sexu. Sex by mal byť prejavom lásky a vyrovnaného vzťahu. V podstate všetky blokády v oblasti vzťahov oslabujú energiu obličiek.

jeannie

A tebe to pomohlo, čo tu píšeš?aj ty si mala problémy s obličkami? mna od piatku bolia a hlavne močový mechur a tiez sedacie svaly a slabiny. tak tiež to potrebujem riešiť.

bibba

dakujem vam. pekne ste poradili. ale ja nemam tmavy moč. len ma proste bolia. a viem ze to nie su krize, ale praveze ladviny...

Terra

ahoj..najlepsie je dodrziavat pitny rezim t.j. cca 2l za den aj viac aj ked nemas pocit smadu...na precistenie obliciek je najlepsi urologicky caj(nie viac ako 5 týzdnov), brusnice a odvar z praslicky rolnej ta pomaha aj pri zapaloch mocovych ciest,ale treba dat pozor pretoze vo velkom mnozstve je jedovata...este je tu aj cerveny melon pokial ho mas rada..da sa z neho urobit skvela kura na ocistenie(aj chudnutie)...pocas tyzdna jes len melon a cierny chlieb, prefektne sa z obliciek vyplavy piesok a skodlivny:))