uzkost v hrdle

Príspevok v téme: uzkost v hrdle
lapislazuri

Dobry den, chcela by som sa s vami podelit o moj problem. Neustale ma prenasleduje uzkost v hrdle. Trapi ma to dost dlhu dobu asi 2 roky. Mala som takisto problemy so zaspavanim. Momentalne som na tom tak ze chcem aby ten moj problem zmizol no je stale silnejsi ako ja. Ako keby som sa nevedela uvolnit. Ked sa ucim beriem to prilis vazne az moc zodpovedne, nic ma netesi, len viem ze mam uzkost a uz ma to s nou nebavi. Som celkom tvorivy clovek a moja tvorivost je nicena tymto hlupym problemom. Mam male sebavedomie, a malo si verim. Chcem konecne zacat naplno zit, najst si priatela, uzivat si pocit volna, zacat cestovat, zobudit sa sviezo a hlavne byt stastna bez pocitu uzkosti. Vedeli by ste mi prosim poradit nejake cvicenia,homepatika, antibiotikami to nechcem riesit. Velmi Vam dakujem a tesim sa na odpoved.

lapislazuri

ahoj koralka dakujem ti za tvoju radu, priznam sa ze uz som nad jogou premyslala, len si ma uistila, ze sa ten moj problem da vyriesit.

koralka1

uz si sa príliš na seba zamerala. neviem odkial si, ale skus chodiť na jogu. tam sa da dobre odbúrať napatie v tele. zo začiatku budeš neista , ale časom sa uvolniš. ja chodim do kurzu joga v dennom živote. držím prsty,aby si zapracovala na sebe...drž sa!!