Kozmetika Essence

Rockgirl

tak ja používam essence 4v1 ten peeling,maska al umyvaci krem v 1... mam aj tu pletovu vodu a musim povedat.. že mi to fakt kráásne pomáha!... neviem si to vynachválit....používam to ale pravidelne každý den .. a tu pletovu vodu rano a večer...čierne bodky mi len tak miznu :D....fakt.. velice som s nim spokojna... a nie je to ani drahé

varvara

a mate niekto skusenosti s tym pudrom pureskin? teda myslim i bez pouzivania make-upu..ci je antibakterialny,staci na prekrytie,neupchava pory (pouzivala som antibakterialny od manhattanu-bez make-upu-lebo ich nemam rada, ten bol super..akurat, ze uz ho nikde nemaju, tak akutne hladam nahradu :()

masasko

dakujem :), ja mam momentalen Maybelline Affiniton, tiež je príjemný, ale chcela by som vyskúšať niečo, čo mi lepšie sadne aj na môj typ pleti - zmiešana so sklonom k vyrážkam.

lochness

ja mam akurat penovy make up essence soft touch mousse, co je predpokladam viac menej to iste, ibaze to nie je antibakterialne... je to celkom fajn make up, lahucky, celkom pekne zjednocuje ton pleti, nevsimla som si zeby nejako zatazoval plet alebo upchaval pory takze ja som spokojna (mam zmiesanu plet).. ked tento miniem tiez rozmyslam ze si kupim tento antibakt. penovy, alebo stay all day vyskusam...

masasko

ma este niekto skúsenosti s tým penovým make-upom rady PureSkin, robim si nanho zálusk nakolko mám problematickú plent a nechcem ju zbytočne zaťažovat este aj nevhodným make-upom. dakujem :)

Renuš

baby, ja mám ten hydratačný krém od essence. A som s ním celkom spokojná. Podľa mňa ale nie je vhodný na veľmi mastnú pleť, ale skôr zmiešanú, prípadne suchšiu problematickú.
Predtým som používala Garnier krém s tou pumpičkou, ale ten mi bol málo hydratačný a pre mňa príliš matujúci.