Tajomstvo - pozitivne myslenie

Príspevok v téme: Tajomstvo - pozitivne myslenie
sawana

pocul niekto nieco o tajomstve, alebo videl o tom dokument? pre tych, ktori nevedia: spociva to v tom, ze clovek, ked po niecom naozaj tuzi, napr. po aute, tak si musi predstavit, ze to auto ma, ze na nom jazdi, ze ho ma doma odlozene v garazi....a o nejaku dobu to auto naozaj ziska. tak isto to je aj so zdravim , peniazmi, inymi hmotnymi vecami...ide o to, ze nestaci si povedat: kiezby som to niekedy mal..., ale treba si to predstavovat, ze uz to mate.a tym vyslete signal do vesmiru a ten uz to nejako zariadi. znie to blaznivo

myslite si, ze to funguje? ved nie nadarmo sa hovori, ze vsetko je o psychike, ci?

GoFruit

Mnohym ludom to nefunguje lebo tu vobec nejde len o pozitivne myslenie. Lepsie povedane nie je pozitivne myslenie ako pozitivne myslenie. Ked je niekto velmi chory zbytocne si zacne myslieť ze je zdravy a opakovat si to 100x denne. Bude sa citit zle i nadalej lebo tomu nebude verit. Bude citit tu bolest a este zurivejsie zacne opakovat Som zdravy. A po case to vzda lebo sa bude citit mizerne z toho ze si opakuje ze je zdravy a nic sa nedeje. Bude frustrovany. Treba ist cestou najmensieho odporu. Z pocitov bolesti, bezmocnosti sa treba dostavat postupne k laske a nadseniu a radosti zo zivota ktoresu na opacnom konci stupnice pocitov. Cize zacat vzdy takymi afirmaciami pri ktorych clovek naozaj citi ulavu. Cize ked je niekto velmi chory a citi sa bezmocny lebo nic mu nepomáha atd. tak si treba zacat hovorit napr ze existuju ludia ktori sa z toho vyliecili. Mavam aj lepsie dni ked to neboli az tak. Vsimol som si ze ked sa smejem na niecom vtipnom tak aj zabudnem ze bolest existuje. Znamena to ze ta bolest asi zavisi od mojej nalady. A takto sa da ist po stupnici pocitov hore az k ocenovaniu zivota svojho uzasneho tela. Hovorit si ze moje telo vie presne ako sa liecit len ho musim podporit a nehadzat mu polena pod nohy tym ze zjem nezdravu stravu napr. sunky salamy atd...
A hlavne verit tomu. Lebo ak tomu niekto neveri nemoze mu to fungovat.

lemur_ka

Isteže to pomáha. Myšlienky sú molekuly, ktoré sa vedia zhmotniť. Ja ak po niečom túžim, tiež si vravím mám to, som zdravá a všetko len v pozitívnom slova zmysle. Poznám ľudí čo myslia len na to negatívne ako nemajú peniaze ako sú chorý a potom jasné že sa im nič nedarí, len sa unárajú v tých myšlienkach a nevedia sa tešiť z maličkostí. Potom tu prichádza závisť a zlé myšlienky na moju osobu, ktoré sa snažím odrážať. Je o tom aj kopec kníh. Ja za seba hovorím, som šťastná lebo myslím pozitívne a viem, že skôr či neskôr sa mi dostaví všetko čo chcem. Doteraz mi to vyšlo vždy. :-)

dana660xz

ja viem ze ma teraz dost ludi vysmeje, ale ja som citala knihu, asi dva krat a riadim sa tym v zivote a naozaj to je pravda. ale je dolezite byt oboznameny aj s inymi vecami. treba vediet pochodpit z minulych zivotov, preco nieco nikdy v zivote nedosiahnem. niektori potom tvrdia, ze to nefunguje, lebo nevedia preco urcitu vec nemozu dostat. to je debata ale nadlho. funguje to, to vam garantujem, ale treba na to viac veci nez len jednu knizku.

Vicctory

Vidim ze mnohi su tu skepticky...ale toto nie je "ze hrajme sa na zazraky"...je jasne ze ked si niekto vymysli fotak tak mu ho nikto na tacke nepriniesie...ide o tom ze ak si naladeny na spravnej frekvencii, tak sa ti deju v sulade s tym co chces dosiahnut..ja som auto ani byt nevyhrala v lotte..ja na to tvrdo makam..ale ide o to, ze zmenou myslenia sa stretnes napriklad s niekym kto ti pomoze najst, pracu, ze si najdes lepsie platenu pracu, ze sa ti zacne darit viac v podnikani, ze si zarobis, ze natrafis na obchod kde je ten fotak v akcii atd...to je to naladenie na spravnej frekvencii..ze veris tomu ze "vsetko sa da" a ono sa to potom dari ..

Vicctory

Kniha a film Tajomstvo su podane tak aby to pochopil aj clovek ktory sa s tymto ponimam zivota stretol prvy krat. Podstat tkvie v tom ze vsetko je fyzika a vo svete plati zakon tachovania energie, vsetko ma nejaku energiu a vibruje a ma nejaku frekvenciu. A takuto frekvenciu a vibraciu predstavuje aj samotna myslienka.Pozitivna (stastie, laska, dobro) na jednej frekvencii a negativna (zly pocit, nespokojnost, strach) na druhej frekvencii. Na ktorej energii si naladeny, na tej k tebe prichadzaju ine vibracie - situacie, ludia, udalosti naladeni na tej iste frekvencii. Ak si naladeny zle, prichadzaju k tebe situacie a veci z tej istej zlej frekvencie. Ak sa naladis dobre..stretavas to co je na dobrej frekvencii. Je na cloveku na ktorej frekvencii chce existovat-- comu sa volakedy hovorilo ze kazdy si je strojcom svojho stastia. A co je najdolezitejsie musis to brat ako fakt. Je to proste tak. Patrime do systému zvany vesmir a prenos energie ma podstatu tam. Volakedy si ludia nevedeli vysvetlit mnoho veci a preto si vymysleli nabozenstva. Ale doba pokrocila a treba si uvedomit ze podstata bytia je v tom ze vsetko okolo tvori energia a to iste su aj nase myslienky. A potom skutocne plati ze ak si nieco zelas..tak sa ti podari aj dosiahnut. Absolutna pravda je v tom, ze kladna myslienka a dobro...je mnohonasobne silnejsia..ako ta opacna..preto po dobrotky, dobrym umyslom a dobrym srdcom...dosiahnes vsetko co len chces..nic nie je hned, zo dna na den, ale ked veris sebe, tak jedneho dna si povies ano..toto som si zelala a chcela..a ja to naozaj mam...ja som takto zacala rozmyslat uz pred niekolkymi rokmi..a ked som asi pred rokom-dvomi citala knihu Tajomstvo--stracala som dych -- ze to ako sa ja snazim zit..je niekde napisane..a veria tomu aj iny..a mozem potvrdit---ze takymto sposobom myslenia..som stastna ..frflanie, ponosovanie a stazovanie nema iny zmysel ako ten, ze zostavate stale na zlej ftrekvencii..a materialne veci? ked som bola na materskej a rozviedla som sa myslela som ze nikdy nebudem nic mat ..ale nastavala som sa a povedala som si ze budem..teraz mam uz druhe auto a minuly rok som si kupila byt..je to tak..a tak to aj bude..podstata..je v mysleni...v pozitivnom mysleni..a zelam kazdemu aby to pochopil..bude potom cim dalej tym viac stastnejsich ludi..

ververka

mne to pripada ako sektarsky film, ktory uctieva uplne jednoduchy a bezny princip pozitivizmu. je to o zdravom sebavedomi, pozitivnom mysleni a dusevnom zdravi akurat velmi prekomplikovany a ti vedci, ak su to naozaj vedci, mi pridu ako clenovia nejakej sekty a za kazdu cenu to tam obhajuju aj ked im nik neoponuje.

rowena75

Ved hej hej, len ja chcem vediet ten tvoj, mozno by tu niekomu bol tiez blizsi ako ten z knihy. Mna fakt zaujima aky je tvoj pohlad na vec, zivot, svet, dosahovanie snov a pod.

doubledog

ako som uz pisal, moj pohlad na vec je iny, takze mi to tajomstvo pride fakt cudne opisane. ale moznosti ako to mozno spravit, je viacero, a rovnaka tema moze byt ponata fakt roznymi sposobmi.
a kazdy ma ten svoj, ktory mu viac vyhovuje.