Tehotenstvo a zaludocna kyselina

kalina

moja dcera mala to iste pocas prvych mesiacov tehotenstva.Lekarka jej duporucila PANCREOLAN forte a odvtedy ako uzila prvu tabletku,ani raz jej nebolo zle a nezvracala.

alicagg

Od tychto problemov skutocne pomoze len a len porod, problem je v hormonoch (uvolneny zvierac) a vo fyzike (tlak na zaludok). Dovtedy trochu pomoze vyhybat sa problematickym jedlam (u mna uz tiez takmer vsetko:), nejest pred tym nez si lahnes, popijanie fatry (ak nemas vysoky tlak) a antirefluxny sirup gastrotuss ako-tak pomaha. A mne aj samaritan - sacky co sa predavaju v potravinach, tie sa ale bojim davat casto.

mirka 23

Nicka, nie. Lekar ani lekarnik ti nepomôže. Hladaj na nete. Ak sa nemylim, tak na swanson.cz sa da zohnať betain. Pozri či aj niečo ine, su to kvalitne veci.

nicka 29

teraz vyzniem strasne hlupo,ale mam si teda pytat nejake pripravky v lekarni alebo u lekara...co je zdrojom kyseliny a enzymov,kt si spominal?

RNG

Pala znamena, ze v zaludku kvasi a kvasne plyny a peny sa dostavaju do nechraneneho pazeraka.
To sa samozrejme moze stat len pri NEDOSTATKU kyselin, nie prebytku, lebo kyseliny konzervuju tj zastavuju aj kvasne procesy, aj hnilobne procesy v zaludku,, naviac znicia aj rozne mikroby, ktore sa do zaludka dostanu zo suroveho jedla(ovocie, zelenina, nesterilizovane produkty)
Preto pomaha branie zdroja kyselin Betainu HCl, pepsinu HCl, l-lysinu HCl a inych
a neutralizacia kyselin , ktoru lekari casto mylne predpisuju sice palu zmierni ale neodstrani, ale poskodi travenie, absorbciu zivin a otvori branu dokoran mikrobom do tela.
Najma v tehotenstve je potrebne si napravit travenie(kyseliny enzymi vlakniny, probiotika) inac plod trpi nedostatkami pri zhorsenom traveni a absorbcii zivin, samozrejme aj matka, z ktorej plod nemilosrdne rabuje potrebne ziviny, ci ich matka dostava/absorbuje v dostatku alebo nie.
To vedie k osteoporoze, znicenemu chrupu a postnatalnej depresii, menujem len zopar z mnozstva.
Naviac to vedie k znizenej imunite a celkovej znizenej regeneracii tela= zrychlene starnutie.

Inac niekedy su take pocity aj ako nasledok histaminov v jedle, takze je dobre jest jedla s mensim obsahom histaminov alebo provokujuce vylucovnie histaminov.
sun1.awardspace.com
Histaminy su casto produkt kvasenia,preto sa oplati vyhybat roznym produktom kvasenia naviac aj jedenie rafinovanych cukrov a jednoduchych cukrov so zaludkom s nizkym obsahom kyselin mozu vyprodukovat histaminovu reakciu a nasledovne potravinove alergie

mirka 23

Mne pomohol betain HCL a traviace enzýmy. K tomu mätový čaj. Po týždni mi to prešlo, tiež som to mala v poslednom mesiaci. Našťastie sme to pred rokom riešili u manžela, takže som mala tieto doplnky doma. A enzýmy sa zídu vždy. Mne pomohli velmi aj v prvom trimestri, nič mi potom nebolo.

AdamKrt

Nemas malo tekutin ? Mala si vysetrenie, ze je to ozaj prebytok kyseliny a nie nedostatok ? Moze to mat podobne symptomy.

Na prebytok kyseliny pomaha pol pohara vody plus pol cajovej lyzicky sody bikarbony. Ucinok okamzity.

Pripadne aj popijanie zasaditej mineralky FATRA. Jedina dostupna, ktoru poznam, co ma zasadite zlozenie. Len nekupuj s belsou etiketou, ale modrou. Ta do biela je extra silna, obsahuje viac mineralov, co nemusi byt dobre...

roman077

ani to neber tie ti tlmia kyselinu mala by si brat nieco co ti ju zvysi
daj si predpisat u gastroenterologa nieco na jej zvysenie tekutu hcl napriklad.