uzkost

Príspevok v téme: uzkost
vlado123

Ahojte,

obcas mavam stavy uzkosti doprevadzane nevolnostou zaludka, krutenim hlavy. Zasiahne ma to vzdy okolo tej 7-9 vecer. Je tazke specifikovat co to sposobuje, zatial som na to neprisiel. Niekedy mam aj niekolko mesiacov pokoj, potom par dni neklud a zas. Raz som hore raz dole - inak pocas dna sa citim uplne OK.

Docital som sa ze by mohlo ist o nedostatok magnezia - to beriem asi tyzden 2x250mg denne. Poradte, ci brat Magnezium nadalej, alebo nejaky iny doplnok stravy, resp. ako dalej postupovat.

dakujem.

elsa5.5

ahoj vlado,ak problémy neustupujú treba zájsť k psychologičke,magnézium je dobrý b6,ale tá psychologička ti určite poradí lepšie.

vlado1234

BELIVE, mohl/a by si mi dat odkaz na ten dotaznik ? Neviem tu temu vo fore najst, mozno to je aj tym ze musim byt registrovany.

BELIEVE

vlado1234 Mozem ta poprosit o vyplnenie mojho dotaznika? :) Je pod nazvom UZKOST NASA KAZDODENNA :) Ak by si bol taky dobry pomohol by si mi :)

vlado1234

dnes som sa objednal u psychiatra, mal som voci tomu predsudky, no ale co narobim, myslim ze on sa do tychto tazkosti bude rozunmiet viac nez moja obvodna.
Ozaj, nemavas aj ty problem s krutenim hlavy ? Co som cital, jedna z pricin moze byt aj uzkostna porucha, co by celkom sedelo.

.....

ja by som prešla radšej na klasické tabletky nie šumivé prečítaj si na nete k tomu príbalový leták.Guajacuran beriem ráno a večer a na obed si dám magnézium ale to musíš vyskúšať sám na sebe.Ak si ešte nebol u lekára tak ho určite navštív to nie je hanba vieš koľko ľudí v tejto dobe trpí týmto problémom a ešte viac si to nepripustí.Možno ti aj tvoja lekárka predpíše niečo na upokojenie trebars ten spitomin a potom uvidíš či bude treba aj AD.Ja to mám ako tak pod kontrolou,ale keď ma to chytí tak si pripadám zrelá na psychiatriu a to som mala skoro dva roky pokoj.Ja som istý čas chodievala na tu predošlú tému a veľmi sme sa tam všetci podporovali ale teraz tam už nik známi nechodí a ani tak často sa tam neprispieva takže ja ti odporúčam toho lekára

vlado1234

ten magnesium 500 myslis sumive tablety ? Pretoze ja mam Pharmavit magnesium 250mg ( v jednej sumivej tablete ), ale v pribalovom letaku sa pise ze neuzivat dlhsie ako 10 dni, bez konzultacie s lekarom. Dnes sa mi nejak zacala aj krutit hlava dost, tak neviem ci to suvisi jedno s druhym, ci zajst ku obvodnej a povedat jej co mam za problem, trochu sa aj hambim tam prist a povedat, aby na mna nepozerala jak na nejakeho maniaka. Ten Guajacuran beries pravidelne, alebo len narazovo ked mas problem ?
Prepac ze tolko otravujem, ale si prvy clovek s rovnakym problemom, na ktoreho som narazil.

starsiu temu som cital - ale mam problem s registraciou, takze do nej zatial nemozem prispievat

.....

vlado lexaurin zaberie ale je návykový s tým pozor ten fakt len v nutnom prípade magnezium mám 500-klasický s tou modrou etiketou nebola som na žiadnom odbornom vyšetrení asi pred tromi rokmi som bola u svojej doktorky a ta mi dala spitomin ale ani neviem či pomohol.Ten guajakuran som začala len včera tak ešte neviem dnes mám vrtulu celý deň asi to bude tým počasím

vlado1234

....., prosimta to magnezium co uzivas je kolko mg ? Bola si s tym problemom aj o psychologa / psychiatra ? Guajacuran mam, pomaha ti ? Este mam GS Anxiolan +, ten by mal tiez pomahat, ale nemam ten pocit.

Co som cital na internete, psychiater by na to predpisal nejake AD asi lexaurin, vraj ten u 80 perc. ludi zaberie a odstrani uzkosti uplne, tak neviem ci ist/neist ku lekarovi.

.....

vlado už je tu téma úzkosť niekoľko rokov a vystriedalo sa na nej množstvo ľudí.Skús sa pozrieť tam a pozri si aj staršie príspevky.Ja úzkosťou trpím niekoľko rokov ale AD neberiem.V lete je to celkom fajn,ale ako začne jeseň a zima je to čistý des.Mňa to chytí hoci kde a hoci kedy jednoducho to nedokážem ovplyvniť.Magnezium sa snažím brať pravidelne keď je horšie 3x denne inak jedna stačí.Dobré je brať aj magne-B6 ale to sa užíva potom s prestávkami.Ja som si kúpila práve včera guajacuran ten je na uvolnenie svalstva ale mierne tlmí aj pocit úzkosti je volne predajný a v kombinácii s magnezkom má väčší účinok.