kazdy muz ma predejakulacnu tekutinu?

janekMY33

kazdy to nema ale mislim ze vecina to ma zalezi ako je vzruseny .U mna napriklad to niekedy ano niekedy nie ale vravim ako si psychicky nie fizicky vzruseny

jankaaaaaaa

mala som sex s troma partnermi za svoj zivot, teraz mam tretieho, sme spolu zatial kratko, mali sme sex len 4x asi, no ani raz som u neho nevidela predejakulacnu tekutinu.. a to je vzruseny az az, penis ma poriadne tvrdi a stoporeny, orgazmus ma primerane rychlo a je na nom vidno ze je fakt vzruseny, tak nechapem?

Martinka001

Ahojte CHCEM SA SPYTAT ci je možne aby došlo k OPLODNENIU ak sa partner len dotýkal mojich pohlv.ustrojov so svojím penisom,NETRVALO TO DLHO LEN ZOPAR SEKUND cca 10 SEKUND VIAC NIE!Partner do mňa ani nevnikol a ani sa neurobil,potom sme to vzdali,báli sme sa tak neskor šiel pusou tam dole,je to možne ABY K OPLODNENIU DOSLO Aj TAKTO?PROSIM NAPISTE ODPOVEDE BUDEM VELMI RADA,CAKAM VASE RADY....

eklhaft

Je to ako aperitiv ,aby ti smakoval hlavny chod , nezabudni na mucnik, ale hlavne nezabudni ,ze aj ten aperitiv obsahuje spermie.

asteroid

Jankaaaa
Tá pred ejakulačná tekutina slúži na sterilizáciu kyslého prostredia v močovej rúre aby nezahynuli lososy ktoré tadiaľ následne budú plávať-vidíš načo všetko boh myslel?!