tekutina za ušným bubienkom

zuzkas

dál mi do ucha také kvapky na umrtvenie a prepichol,bolo to nepríjemné,ale potom vždy prišla veľká úlava.s tým smrkaním to je pravda,aj mne to kázali striedavo jednu a druhú dierku a každý deň mi ešte fúkali s takým balónikom do nosa,aby neostali bubienky deformované.

5qo

no a hlavne trba vela smrkat . no ked beres mesiac antibiotika a nezaberaju tak nieco snad nie je v poriadku za prve bud nenicia ten druhy bakterie ktory mas ale najpravdepodobnejsie mas virus na tie ti ziadne natibiotika nezaberaju. teraz je virova sezona a vela ludi ma eb-virus. tvoj doktor by sa mal na sebou zamyslet a mal by vratit diplom-ak antibiotika nezaberu za dva tyzdne je to na 90percent virus to by mohol vediet.

zuzkas

Tinusch asi sú tie antibiotiká slabé.mne chceli dať augmentin v infúzii,len som naň alergická,tak dali niečo podobné.

zuzkas

tak ja som mala potom niečo iné,lebo ja som mala zapálené ucho,ale kvôli práci som nemala čas ísť k lekárovi .ťahalo sa to asi 2-3týždne,neznesitelne ma bolelo ucho,tak som si dávala od bolesti tbl a vatu do ucha.cez víkend som už nevydržala,tak som šla na pohotovosť,kde mi "lekár" povedal,že mám len špinavé ucho a mám si ho čistiť.prišla som domov a cítila som ako mi v uchu niečo prasklo-bolesti som mala také,že som povedala mame nech zavolá pohotovosť,aby mi niečo pichli.prišiel taký starý "odborník",ktorý povedal,že tam vraj mám vred a že ráno mám ísť ušnému.to bolo v nedelu,v pondelok som šla ušnej,kt.hneď volala do nemocnice nech má príjmu.prijali ma,urobili mi CT a že na druhý deň ma budú operovať,tak už nemám nič jesť.dali mi infúziu,večer ďalšiu,ráno prišiel primár a povedal,že s operáciou by počkal ešte 1 deň,že sa mu zdá že infúzie začínajú zaberať.takže každé ráno mi prepichoval bubienok a vytekal mi tadial hnis.ja som mala vlastne zápal stredného ucha dlhodobý a ten hnis,ktorý nemal kadial vytekať,tak mi už presakoval za uchom,mala som to opuchnuté a strašne bolavé.tá moja operácia mala prebiehať tak,že mi mali rozrezať za uchom a povysávať a vyškrábať hnis.

Tinush05

bolieť to nebolí,ale mám pocit ako by sa mi v uchu prelievala voda.vraj sa má bubienok prepichnúť aby tekutina mohla vytiecť,príp.ju odsajú,no neviem ako sa to robí a čo ma čaká.

zuzkas

ahoj máš mastoiditídu a máš podstúpiť mastedoktómiu/či ako sa to píše/?máš tú tekutinu aj za uchom a bolí ťa to?preto sa pýtam,lebo také som mala aj ja a aby som ti nezačala píasať o niečom inom.