Pharmatex PO - oplodnenie?

Príspevok v téme: Pharmatex PO - oplodnenie?
chlebo

Dobry den. Skutocne sa ospravedlnujem za to, ze podobnych problemov je tu vela a urcite to mnohych z vas nebaví cítat. Avsak potrebujem radu, podporu alebo názor. Po tom ako ma priatelka uspokojila a ja som sa poutieral, vnikol som jej do "spinavými" prstami do posvy (asi minútu potom ako som sa utieral) a ruky som si neumyl. Boli suché, ale urcite zo servítky na moje prsty čosi preniklo, pretoze bola vhlká. Zbadal som sa hned po druhom zasunutí prstov do jej posvy, ze som si neumyl ruky, tak som okamzite vybral tabletu (čipok) pharmatexu a zasunul som jej ju do pošvy. Je mozne aby bola partnerka tehotná?? Pharmatex som aplikoval asi 30 sekund od moznej kontaminacie.

chlebo

ona je o dost kludnejsia ako ja ona si ju nechce dat vrrr... tiez si myslí ze je to zbytocné, preto to riesim s vami nie s nou :( dúfal som ze mi tu 10 ludí povie, čoho sa bojis, z toho predsa neotehotnie, ale vidím ze niektorí ludia tu maju vacssie medzery ako ja... Ale inac dakujem tym ktorí mi sem píšu veci k veci :)

Inner

chlebo, ak mas stale take velke obavy, porozpravaj sa s partnerkou. Ak sa rozhodnete pre kupu tabletky Po, tak necakajte. Podla mna vsak bude zbytocna. Ale radsej to ries s nou ako s nami.

chlebo

teplota nad 37 im velmi škodí, ale nízke teploty im moc neublizujú. Kazdpoadne v mojom pripade si myslim, ze na rukach za 30 sekund neskapu, hoci som si ich utrel... :( ale dufam ze ich to aspon dostatočne vyčerpalo, ak mi presiakli aj na prsty :(:(

Inner

No tak je jasne, ze ta ejakulacna tekutina poskytuje spermiam vyzivu, prostredie na pohyb a vlhkost, bez toho nepreziju. Zaroven vsak potrebuju teplotu cca 34,5 stupna, co ma malokto vo svojej izbe. Spermie to maju dost tazke :-). Jednoznacne po utreti ruky do servitky nemaju zivotnost dlhu. Ved sa nemaju ani v com pohybovat, aby sa dostali az k maternici.

chlebo

"žerú tú močku v ktorej plávajú". ak sú na vzduchu a suchu, tak sa "zadusia" priklad: semeno na stole a utres ho tak ze tam ostane len suchá šmuha. - v tej suchej šmuhe urcite nevydrzia viac ako pár minút Ak tam bude ale semeno nakvapkané, tak budu tam tie ku...vy žiť až kym to nevyschne, teda kludne aj hodinu. Je pravda ze by ma zaujimalo ako dlho su schopné vydrzat v tej suchej šmuhe napríklad. Chcelo by to mikroskop.

t333

Inner,
mozes mi niecim prosim ta podlozit ten mytus, tory pises - ze spermie na vzduchu ryclo hynu? ale poprosim nejaky serizony doveryhodny zdroj.

chlebo99

tí ktorí hovoria ze pharmatex nezabija spermie, toto je z ich stránky: "Najpodstatnejšou zložkou PHARMATEXu je dimethyl-alkyl-benzyl-amonium chlorid v 1,18 percentnej koncentrácii, ktorý má rastlinný pôvod (nasýtený kokosový olej). Táto povrchovo aktívna substancia je schopná do piatich sekúnd spôsobiť deštrukciu (rozloženie) bičíka spermie. Následne dochádza aj k deštrukcii hlavičky spermie"