Opäť husté a dlhé vlasy

Sampon85

natalia - ten sampon som uzivala az kym sa mi nevynicil :-) to je na dlhodobe uzivanie. potom som si kupila ten psenicny sampon uz bez kondicioneru, lebo mi trosku zvysilo z toho ceramidoveho kondicioneru. ten pouzivam obcas. takze doteraz som uzivala stale ceramidovy, potom psenicny a teraz som si kupila ten z morskych rias a konecne mam pekne leskle vlasy, ktore umyvam 2x do tyzdna a mi uz tak nevypadavaju. konecne mi aj vidno ze mi podrastli vlasy, lebo predtym sa mi vzdy lamali a mala som ako keby stale rovnaku dlzku.zo zaciatku som si kupila v lekarni nizoral, ale ten sa nesmie dlhodobo uzivat, tak potom som uzivala loreal, ale naspat sa mi vratili tie problemy, aj lupiny pri korienkoch.tak som si v lekarni kupila tie sampony casom ktore som spominala vyssie.

Sampon85

nie je zac, snad pomoze, ale som si ista ze pozitivne zmeny urcite budes vidiet. predvcerom som si kupila sampon z morskych rias, tak som zvedava :-) ked, tak potom napisem aky je...

Sampon85

Laskonka - ja si to kupujem v lekarni, lebo usetrim na postovnom aj s kondicionerom. iba fakt ked nemaju uz na sklade, tak si to objednam cez net aj s par inymi ich produktami.no ja som nasla iba jednu nemecku prir.znacku ktora vyraba tieto sampony, najprv som uzivala ten ceramidovy s kondicionerom a teraz uzivam stale ten psenicny.skus si vygooglit :-)

Sampon85

mne jednoznacne pomohol ceramidovy a psenicny sampon. vlasy som mala otrasne! pri korienkoch mastne, konceky suche, lamave, vypadavali mi vlasy, a tiez si musim farbit kvoli prvym sedinam. vyskusala som rozne repair masky ale nic, iba som mala vlasy este viac mastnejsie. takze ja odporucam urcite toto, moze sa to kludne dlhodobo pouzivat, je trosku drahsi, ale ja ho pouzivam stale doteraz.

laskonka111

a okrem henny čo by pomohlo? Pretože ja si chemicky farbím vlasy kvôli šedinám, takže hennu používať nemôžem.

NicoleUK

Lejja..ahoj,kľudne si daj hennu..henna je čisto prirodná, takže to vlasom len prospeje..žiadna chémia .. neni sa čoho báť

Janulik,bezfarebná henna ti dodá len krásny lesk a budeš mať zdravé vlasy..bezfarebná henna je preto bezfarebná,že s farbou ti nespravi nič :)

Janulik33

Cauko,
aj ja som mala kedysi krasne huste a dlhe vlasy. Chcela by som ich take mat zas.
Lenze moje vlasy su farbene a mam teraz na nich aj melir. Nechcem sa toho vzdat, lebo mi to pristane a zacinaju sediny nevidno.
Takze chcem sa spytat, mozem si dat na ne bezfarebnu hennu??
Nezmeni to nejak farbu mojich farbenych vlasov alebo melir??